Home Gaming Hatsune Miku Magical Mirai 2021 Tour komt naar Ninjala

Hatsune Miku Magical Mirai 2021 Tour komt naar Ninjala

by Jos Vis

Hatsune Miku, de wereldberoemde virtuele zangeres, is aangekomen in Ninjala als onderdeel van haar Magical Mirai 2021-tour! Alle spelers krijgen tot 7 november toegang tot deze muzikale samenwerking. Ninjala is beschikbaar als gratis download in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

Concertgangers kunnen zich verkleden als hun favoriete virtuele zangers met de nieuwe Miku Magical Mirai 2021-outfit van de Gumball Machine en vijf nieuwe kostuums voor elk 2000 Jala, waaronder:

  • Hatsune Miku
  • Kagamine Rin
  • Kagamine Len
  • Megurine Luka
  • Sakura Miku

Fans zullen de merch-tafel zo snel mogelijk willen bezoeken, want de winkel is volledig gevuld met goodies met Hatsune Miku-thema. Maak je klaar om het huis naar beneden te halen met vijf opwindende achtergrondmuziek voor 200 Jala elk, met het thema van Magical Mirai 2021, “Hatsune Creation Myth”. Fans kunnen ook jammen op deze andere populaire hits: “Senbonzakura”, “ROKI”, “Just Be Friends” en “Shake it!”

Toon je Miku-geest door een aantal beperkte items op te halen, waaronder zeven emotes – geïnspireerd door “PoPiPo”, “Alien Alien”, “Mikumiku Ni Shiteageru” en “Double Lariat” – en drie IPPON-decoraties voor 500 Jala elk, zeven stickers voor 400 Jala per stuk, en een Gum Bottle en de volgende Gum Utsusemi voor 800 Jala per pop:

  • Hachune Miku
  • KAITO
  • MEIKO

Spelers kunnen de Gumball Machine aanzwengelen om twee Ninja-Gum te pakken: IPPON Katana en Chewing V. De IPPON Katana en een unieke sticker zijn ook beschikbaar als onderdeel van een nieuwe battle count-promotie, die spelers kunnen claimen door 39 gevechten te spelen tijdens deze samenwerking.

Deelnemers aan het Hatsune Miku Cup-toernooi kunnen een speciale sticker, vier IPPON-decoraties en de Leekspin-emote als prijzen verdienen. Overtref je tegenstanders om deze beloningen te winnen!

Ninjala is een online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van ninja’s die het tegen elkaar opnemen in gevechten boordevol actie terwijl ze vrij rondlopen in dynamische omgevingen. Deze jonge afstammelingen van oude ninjaclans beschikken over een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, die worden benadrukt door het gebruik van onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x