Home GadgetsApple Check Insta360 Flow Pro: de eerste AI tracking stabilizar op de markt

Check Insta360 Flow Pro: de eerste AI tracking stabilizar op de markt

by Mark van Truijen

Maak kennis met Insta360 Flow Pro, de AI-tracking smartphone stabilisator met aanzienlijke verbeteringen voor iPhone-gebruikers. Als de eerste DockKit-enabled gimbal, maakt Apple’s nieuwe onderwerp-tracking technologie, Flow Pro nauwkeurige tracking mogelijk met de native camera-app van de iPhone en meer dan 200 third-party iOS-apps voor een naadloze opname-ervaring.

Insta360’s toonaangevende AI-tracking algoritme, Deep Track 3.0, volgt jou of je gewenste onderwerp met ongeëvenaarde precisie in complexere omgevingen, met oneindige pan-tracking voor een volledige 360º rotatie en 3-assige stabilisatie die alle schokken opheft voor ultra-gladde opnames. Gecombineerd met een ingebouwde selfie-stick, statief, powerbank, one-tap pairing en nieuwe tracking ring light, is Flow Pro het ultieme draagbare hulpmiddel voor pro-level contentcreatie, online vergaderingen, videogesprekken en live streaming.

YouTube video

“Flow Pro bouwt voort op het geavanceerde, innovatieve ontwerp van Flow, onze eerste gimbal die ons in deze nieuwe markt bracht. Flow werd geprezen om zijn alles-in-één ontwerp, draagbaarheid en beste AI-tracking in zijn klasse, maar we wilden het verbeteren om te voldoen aan de behoeften van onze gebruikers voor ongeëvenaarde efficiëntie. Door DockKit, Apple’s baanbrekende onderwerp-tracking technologie, te integreren en onze toonaangevende AI-technologie te blijven verbeteren, biedt Flow Pro een nog naadlozere manier om te tracken, te bewerken en te filmen.” zei JK Liu, oprichter van Insta360.

Insta360 Flow Pro with Apple DockKit for video calls with FaceTime

Een leider in DockKit-technologie voor naadloos schieten. Flow Pro is de eerste gimbal geïntegreerd met DockKit, Apple’s nieuwste onderwerp-tracking technologie, voor ongeëvenaarde flexibiliteit voor iPhone-gebruikers, zoals te zien in de Apple Worldwide Developers Conference 2024 (WWDC). Door nauwkeurig te tracken met de native camera-app van je iPhone, begin je direct met schieten met je voor- of achtercamera, wetende dat je onderwerp altijd in zicht en scherp zal blijven. Zonder eerst een app te hoeven verbinden, mis je nooit meer die once-in-a-lifetime momenten.

Insta360 Flow Pro met Apple DockKit voor videogesprekken met FaceTime Voor een nog soepeler filmervaring herkent Flow Pro je telefoon automatisch met one-tap pairing. Door gebruik te maken van de NFC-functie van de smartphone, plaats je je telefoon gewoon in de buurt van de gimbal en koppel je. Na de eerste keer herverbindt Flow Pro automatisch wanneer de telefoon in de buurt is.

Klik je telefoon op de magnetische telefoonklem of de nieuwe MagSafe-compatibele magnetische telefoonhouder, vouw de gimbal uit, en je bent direct klaar om te beginnen met schieten.

Voor nog meer flexibiliteit kunnen gebruikers moeiteloos tracken met meer dan 200 populaire third-party iOS-apps, waaronder FaceTime, Zoom, TikTok, en meer. Beweeg vrij rond in een ruimte en maak video’s, livestream, en videogesprek volledig handsfree, wetende dat je altijd in beeld zal blijven. Flow Pro is volledig compatibel met het leven.

Insta360 Flow Pro with Apple DockKit for online meetings with Zoom

Insta360 Flow Pro met Apple DockKit voor online vergaderingen met Zoom Ongeëvenaarde stabilisatie en AI-tracking. Met geavanceerde AI-tracking, deskundige AI-beeldverwerking, en professionele 3-assige stabilisatie, maakt Flow Pro het schieten van cinematografische hoeken en creatieve bewegingen makkelijker dan ooit. Zijn mechanische stabilisatie garandeert dat elke opname schokvrij blijft, uitblinkend waar de elektronische stabilisatie van een smartphone vaak faalt, zoals bij weinig licht en inzoomen.

Gecombineerd met Insta360’s volgende generatie AI-tracking technologie, Deep Track 3.0, kan Flow Pro onderwerpen in real-time volgen met ongeëvenaarde precisie, roterend om de beweging van het onderwerp te volgen en shots automatisch te kaderen. Het behoudt alle technische voordelen van Flow’s Deep Track 3.0, zoals beste tracking recovery in zijn klasse, persoonsherkenning, zoom en slow motion tracking, maar Flow Pro gaat een stap verder:

Meer hoeken: 360º Infinite Pan Tracking betekent dat Flow Pro nu 360 graden horizontaal kan roteren terwijl het onderwerpen volgt. Geen beperkingen, geen onderbrekingen, en volledige vrijheid, hoe je ook beweegt in een ruimte. Meer gemak: Het nieuwe LED tracking ring light maakt het makkelijk om in één oogopslag te zien of Flow Pro aan het tracken is, zodat je met vertrouwen kunt schieten. Meer veelzijdig: Je kunt nu ook huisdieren volgen, waaronder honden, katten en paarden, voor nog meer flexibiliteit. Insta360 Flow Pro volgt een paard en ruiter Voor een echt geautomatiseerde opname-ervaring kunnen solo-creators zelfs het statief opzetten en gebarenbesturing gebruiken om handsfree te beginnen met tracken in de Insta360-app – geen knop nodig.

Een draagbare, alles-in-één tool voor contentcreatie. Met zijn handheld ontwerp dat gemak en veelzijdigheid prioriteert voor mensen die hun telefoons gebruiken om te filmen, kunnen creators Flow Pro meenemen waar hun inspiratie hen ook brengt zonder beperkingen.

Insta360 Flow Pro tracking a horse and rider

Insta360 Flow Pro vouwt op om in je zak te passen Het biedt dezelfde draagbare vlogging set-up als Flow, met de essentiële tools van een creator in één apparaat:

Selfie-stick: Verlengt tot 215mm voor betere selfies, groepsfoto’s, en cinematografische laaghoekopnames. Statief: Verlengt vanuit de handgreep, waardoor creators de gimbal kunnen neerzetten om zichzelf te filmen of een adembenemende motion timelapse of 360º panorama foto te maken. Powerbank: Flow’s beste 2900mAh batterij kan zelfs een smartphone opladen tijdens het opnemen. Cold shoe: Voeg een microfoon toe voor vlog-ready audio zonder extra accessoires. Flow Pro ontvouwt in één beweging met 1-stap rapid deploy en schiet de hele dag met een batterijduur van 10 uur. Als je klaar bent, vouwt Flow Pro op en past perfect in je zak of tas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Strak ontwerp voor soepel, makkelijk filmen. Flow Pro pronkt met een minimalistisch ontwerp met al je belangrijke bedieningselementen op de SmartWheel voor snelle, makkelijke toegang tot opnamebedieningen, videoreplay en meer. De vier belangrijkste opnamemodi (Auto, Follow, Pan Follow en FPV) passen de gimbalinstellingen automatisch aan op basis van hoe je beweegt: Auto garandeert schokvrije opnames voor beginners, en gebruikers kunnen zelfs volledige FPV drone-achtige bewegingen simuleren.

Insta360 Flow Pro folds down to fit into your pocket

AI-aangedreven opname en bewerking. Flow Pro maakt het creëren en bewerken van dynamische content direct op je telefoon moeiteloos. Vast voor ideeën? Probeer een van de makkelijk te volgen Shot Genie templates die je door alles leiden, van compositie tot bewegingen, allemaal afgestemd op de scène.

Maak volledig gebruik van Flow Pro’s cinematografische effect om smartphone video’s te transformeren met meeslepende 360º panorama’s, dynamische TimeShifts, Motion Timelapses en zelfs de klassieke Hollywood Dolly Zoom.

Als je klaar bent met filmen voor de dag, beheers je de bewerking met de volledige AI mobiele bewerkingssuite in de Insta360-app. FlashCut vertelt een verhaal met je clips, bewerkt de hoogtepunten samen met muziek met naadloze overgangen en effecten. Bewerken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Insta360's Flow Pro smartphone gimbal uses Apple's DockKit to track you

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x