Home Gaming Gestalt: Steam & Cinder arriveert op 16 juli! Dompel jezelf onder in deze steampunk RPG metroidvania

Gestalt: Steam & Cinder arriveert op 16 juli! Dompel jezelf onder in deze steampunk RPG metroidvania

by Marc Beers

Gestalt: Steam & Cinder arriveert op 16 juli op Steam. In deze verkennings- en gevechtsplatformgame speel je als Aletheia, een huursoldaat die betrokken is bij een samenzwering om de geheimen van Kanaän, de stoomstad, te ontrafelen. Gebruik zowel zwaard als geweer om je vijanden te verslaan, met prachtige pixelkunst en een zeer rijke wereld om te ontdekken.

● Laat je innerlijke vlam los – Ontdek het lang begraven verleden van Kanaän en ontdek geheimen die door de tijd verloren zijn gegaan in een spannende en onvoorspelbare reis.
● Word een Soldner – Sluit je aan bij Aletheia op een heroïsche zoektocht vol uitdagende ontmoetingen. Combineer melee-gevechten met dodelijke afstandsgevechten en vuurwapens om indrukwekkende combo’s uit te voeren in epische vaardigheidsprestaties.
● Ontgrendel krachtige vaardigheden – Ontdek en upgrade nieuwe vaardigheden en capaciteiten om een ​​onstuitbare kracht te worden tegen nieuwe en vergeten vijanden, door rommel in te ruilen voor nieuwe accessoires om de bouw van je personage aan te passen.
● Prachtig vormgegeven – Ontmoet een levendige cast van personages en reis door een wereld van verbluffende pixelkunst met spectaculaire handgemaakte animaties.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x