Home GadgetsDomotica CES 2018: Ring biedt ongeëvenaarde thuisbeveiliging met de nieuwste beveiligingsapparatuur

CES 2018: Ring biedt ongeëvenaarde thuisbeveiliging met de nieuwste beveiligingsapparatuur

by Mark van Truijen
 Ring, wereldwijd marktleider in beveiligingsproducten voor in en rondom het huis, laat op CES 2018 voor het eerst zijn volledige thuisbeveiligingsecosysteem zien, inclusief een aantal nieuwe beveiligingsapparaten waarmee een Ring of Security te creëren is rondom huizen en buurten. Zo worden op CES 2018 twee nieuwe indoor-/outdoorcamera’s geïntroduceerd en een lijn slimme, connected outdoorverlichting met de naam Ring Beams.
image
Klik hier voor de video om te zien hoe Ring de wijze van beveiliging van huizen en buurten in 2018 verandert.
Jamie Siminoff, Chief Inventor en oprichter van Ring: “Onze missie is om buurtcriminaliteit te verlagen. Daarvoor is betaalbare, proactieve, eenvoudig te installeren en uitgebreide beveiliging nodig. Alle Ring Cams, Doorbells en Beams zijn geïntegreerd, zodat huiseigenaren een compleet beveiligingssysteem kunnen creëren met zelf ingestelde zones, commando’s en instellingen om inbrekers zo goed mogelijk af te schrikken. Met onze nieuwe camera’s, slimme verlichting en deurbellen blijven we innoveren. En doordat ze onderdeel zijn van de Ring of Security, maken we van 2018 een heel moeilijk jaar voor inbrekers.”
●      Indoor-/outdoor-beveiligingscamera
●      Tweeweg-audio
●      Geavanceerde bewegingssensoren met zonedetectie
●      1080p HD-video
●      Power of Ethernet (POE) of standaard stopcontact
●      Internet via wifi of POE
●      Indoor-/outdoor-beveiligingscamera
●      Weerbestendig
●      Voeding op batterijen
●      1080p HD-video
●      Tweeweg-audio
●      Passive Infrared-bewegingssensoren (PIR) met zonedetectie
●      Compatibel met Rings Solar Panel Charger
Ring nam onlangs Mr Beams over, een innovatief bedrijf in ledverlichtingstechnologie, om slimme verlichting te kunnen integreren met zijn beveiligingsapparaten.
●      Gepatenteerde, slimme beveiligingsverlichting voor buiten
●      Te integreren met de Ring-app en alle Ring Cams en Doorbells
●      Opritverlichting
●      Trapverlichting
●      Spotverlichting
Nederlandse Ring-gebruikers krijgen tijdens CES 2018 de kans om het nieuwe, professioneel gemonitorde huisbeveiligingssysteem van Ring te zien. Vanaf het voorjaar 2018 worden de producten geleverd in de Verenigde Staten; later in het jaar volgen de overige internationale markten.
Kom tijdens CES, Las Vegas, van 9 tot en met 12 januari 2018, langs bij de Ring-stand ( Sands, Halls A-D – 42525) om alles te weten te komen over de nieuwe Ring-beveiligingsapparaten die in 2018 geïntroduceerd worden.
Ook organiseert Ring bij de stand een persconferentie op 10 januari om 13.00 uur. Hierbij zullen Shaquille O’Neal, woordvoerder van Ring, en Ring-oprichter Jamie Siminoff alle nieuwe Ring-producten en -functies bespreken die in 2018 geïntroduceerd worden.
Daarnaast is de Ring Spotlight Cam, winnaar van de CES Innovations Award 2018, te zien in de Innovation Showcase, Tech West, Venetian Ballroom E/F. Ten slotte toont Ring ook zijn producten tijdens Pepcom Digital Experience! in The Mirage op 8 januari, en tijdens Showstoppers in het Wynn Hotel op 9 januari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x