Home Gaming Catch the Fever! Persona 4: Dancing All Night komt dit najaar

Catch the Fever! Persona 4: Dancing All Night komt dit najaar

by Mark van Truijen

Zodra het middernacht is, is er een geheel nieuwe uitdaging voor het Persona 4’s onderzoeks team, omdat er op dat moment een nieuwe vreemde video op het internet verschijnt en vervelend dat het is, de mensen die hem zullen kijken zullen vermist raken! 

Onderzoek naar het filmpje en het redden van leden van de pop groep Kanamin Kitchen leidt naar een scene in Persona 4: Dancing All Night, het opkomende door verhaal en muziek leidende game voor de Playstation Vita. Het spel zal deze herfst beschikbaar zijn. P4d zal in zowel een speciale Launch Editie en de Persona 4: Dancing All Night ”Disco Fever” editie! Deze speciale editie zal maar beperkt beschikbaar zijn namelijk als je de game nu alvast besteld. Anders zul je het met de launch editie van de game moeten doen!

De ”Disco Fever” Editie bevat:

  • Twee discs prop vol met Persona 4 muziek remixes: Hoor de Persona 4: Dancing All Night soundtrack in zijn volle glory! De twee cd’s is gevuld met originele klassiekers zoals ”Pursuing My True Self” en ”Shadow World,” ook zijn er nieuwe nummer toegevoegd met onder andere ”Heartbreak” en ”Your Affection” remixes gedaan door Lotus Juice, TK en Yuu Miyake, Ook zijn er nieuwe nummers speciaal voor de P4D gemaakt!
  • Nieuwe Outfits: Twee nieuwe betaalde DLC outfits zullen met de Disco Fever editie gratis te verkrijgen zijn. Persona 3’s Gekkouhan High School uniform outfit en de Summer Break Outfit om Chie, Kanjj, Rise, Naoto en de rest van het menselijke onderzoeks team! Het nummer ” Never More” is ook toegevoegd als een speelbare bonus track.

Het complete pakket: Alle Items zullen in een grote Collectors box komen compleet met Disco Boll kunst (gebaseerd op de Japanse gekke Value Pack versie op de P4D)

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x