Home Gaming Carnival Games vanaf vandaag verkrijgbaar

Carnival Games vanaf vandaag verkrijgbaar

by Pim, Sel

De favoriet van vele gezinnen is terug met een schat aan games om met of tegen elkaar te spelen. De komende feestdagen kan iedereen ervan genieten, zowel thuis als onderweg, op de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

2K maakt vandaag bekend dat Carnival Games®het nieuwe deel in de populaire franchise waar wereldwijd 9,5 miljoen exemplaren van zijn verkocht, vandaag wereldwijd verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch™, Xbox One en PlayStation® 4, mooi op tijd voor de feestdagen.  Carnival Games biedt vermaak voor het hele gezin. De game kan solo of met maximaal vier spelers tegelijk gespeeld worden en biedt toegankelijke en competitieve spanning voor iedereen.  De game bevat 20 spannende, opnieuw gemaakte games in vier unieke gebieden, om zowel thuis als onderweg van te genieten.

Net als bij een echte kermis, laat Carnival Games spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus genieten van klassieke spellen als ringwerpen (‘Paaltjesbaas’) en ballenwerpen (‘Ballenderby’), maar ook gloednieuwe attracties als drone-racing (‘Lichtsnelheid’) en buitenaards bowlen (‘Kosmisch kegelen’).  De vier unieke themagebieden – Jungle-avonturen, Ruimtestation, Gierenkloof en Boutjes en moertjes – zorgen voor een nieuwe look-and-feel voor de games.  Spelers kunnen door de 20 spellen te spelen tickets winnen en die inwisselen voor onder andere nieuwe games en outfits voor hun aanpasbare kermisgastpersonages.

Carnival Games is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 bij deelnemende digitale en fysieke retailers voor de verkoopadviesprijs van € 39.99

Check de trailer van de game hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: