Home Gaming ARK Park PSVR fysieke versie (Standaard Editie) nu beschikbaar

ARK Park PSVR fysieke versie (Standaard Editie) nu beschikbaar

by Pim, Sel

ARK Park, het online multiplayer avontuur met dinosaurus thema, ontwikkeld en gepubliceerd door Snail Games, zal vanaf vandaag beschikbaar zijn als fysieke editie in Noord-Amerika, Europa en Australië. 

ARK Park is vanaf de grond opgebouwd als VR-titel en maakt gebruik van Studio Wildcard’s ARK: Survival Evolved om een verbluffende virtual reality ervaring te bieden aan PSVR-bezitters over de hele wereld. ARK Park is gebaseerd op de basis van ARK: Survival Evolved en haalt het meeste uit de enorme prehistorische wereld van het spel en vult het met indrukwekkende dinosaurussen, oude wezens en gedetailleerde omgevingen zoals tropische regenwouden, graslanden en bergkreekjes. Spelers die ARK Park kopen krijgen gratis toegang tot de “Pterosaur Hill” DLC die kaarten zoals Crystal Sky, Mountain Lake en Aviary introduceren. 

De technologie achter ARK Park
Geavanceerde VR-technologie maakt het in ARK Park gemakkelijk voor de spelers om de virtuele wereld te verkennen met visuele, audio- en haptische feedback. Het spel maakt gebruik van zowel Ambience van Wwise als de RealSpace 3D Audio-technologie van VisiSonics om extreem realistische omgevingsgeluiden vast te leggen. 

Taferelen uit de echte wereld werden nauwkeurig vastgelegd bij het bouwen van elke omgeving – inclusief bomen, vegetatie, rotsen en terreintextuur. De mengeling van real-life beelden en bewerkbare 3D-middelen, aangedreven door de Unreal Engine 4, zorgen ervoor dat het spel nauw aansluit bij de realiteit – dit levert enkele van de meest natuurlijk uitziende, verfijnde VR-beelden die vandaag beschikbaar zijn. 

Het verkennen van het park
Naast de realistische prehistorische omgevingen biedt ARK Park spelers ook leuke, interactieve multiplayer gameplay met verkennen, verzamelen en first-person combat in de actie stages. Wanneer spelers voor het eerst het park betreden, worden ze naar de lobby geleid door de robot Joey, die de vele systemen van de game introduceert – te beginnen met het fokken en temmen van dinosaurussen! Als een Brainwave-toren in de buurt plotseling offline gaat, moeten spelers Joey helpen het park te verdedigen tegen razende dinosaurussen – wat zorgt voor ademruimte zodat de toren gerepareerd kan worden. 

De fysieke versie van ARK Park PSVR kost €39.99 (Standard Edition).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: