Home Featured Captain Toad: Treasure Tracker – speciaal boek DLC nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Captain Toad: Treasure Tracker – speciaal boek DLC nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

by Pim, Sel

Het is tijd voor aspirant-schattenzoekers om hun rugtassen en hoofdlampen weer te pakken, want Captain Toad: Treasure Tracker – speciaal boek* is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Deze betaalde downloadbare content werd aangekondigd in de Nintendo Direct-uitzending van 13 februari en is nu beschikbaar via de Nintendo eShop. Spelers die deze content aanschaffen krijgen toegang tot 18 nieuwe uitdagingen, inclusief vijf nieuwe levels, en nieuwe kronen om in elk level te vinden. De nieuwe levels voeren spelers naar kleurrijke nieuwe omgevingen, waaronder gezonken schepen en een koninkrijk dat van snoepgoed is gemaakt. Wie nog geen kennis heeft gemaakt met de avonturen van Captain Toad, zit goed met de nieuwe digitale bundel in de Nintendo eShop die zowel de basisgame als de DLC bevat.

 Captain Toad: Treasure Tracker is een puzzel-platformgame waarin spelers Captain Toad en zijn al even avontuurlijke metgezel Toadette door een reeks briljant ontworpen 3D-levels moeten loodsen. Het belangrijkste doel is om de ster in elk level te pakken, maar onderweg kunnen spelers ook allerlei andere voorwerpen vinden en verzamelen. Captain Toad zelf lijkt misschien niet zo’n grote held – dankzij zijn zware rugzak kan hij niet eens springen! – maar dankzij zijn dappere en vastberaden karakter weet hij zijn doelen altijd te bereiken. Bekijk de Captain Toad: Treasure Tracker-overzichtstrailer voor een goede indruk van de game.


Dankzij een gratis update die in februari verscheen, is elk level nu speelbaar in een coöpstand voor twee spelers – perfect voor vrienden en familie die de wereld van Captain Toad: Treasure Tracker samen willen verkennen. Twee hoofden zien tenslotte meer dan een!

 De Captain Toad: Treasure Tracker – speciaal boek DLC voegt een schatkist aan nieuwe content toe aan deze charmante puzzel-platformgame. Hij is nu te downloaden op de Nintendo Switch om er solo of samenwerkend met een vriend van te genieten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: