Home Gaming Call of Duty World League (CWL) Open Event in Las Vegas

Call of Duty World League (CWL) Open Event in Las Vegas

by Mark van Truijen

Het nieuwe seizoen van de Call of Duty World League, Presented by PlayStation4 (CWL), gaat vandaag van start. eSports teams uit verschillende landen strijden om $100.000 aan prijzengeld. De beste teams gaan door naar de volgende ronde en maken zo kans om de CWL Champions van 2017 te worden. De CWL Open van MLG Vegas vindt van 16 tot en met 18 december plaats in Mandalay Bay in Las Vegas, Nevada.

Meer dan 160 teams doen mee aan het grootste open live knock-out toernooi van Call of Duty ooit. De vier beste teams van dag één doen morgen mee aan de pool play. Op zondag 18 december strijden de overgebleven teams vervolgens om hun deel van het prijzengeld van $100.000 en de titel ‘CWL Open Champion at MLG Vegas’.

Meer dan 1.000 teams deden in 2016 mee aan de CWL competitie, waarvan de 32 beste teams het schopten tot de CWL Championship, die werd gehouden tijdens Call of Duty XP. De CWL Championship keert in 2017 officieel terug. Als onderdeel van de Road to Champs kun je op GameBattles online strijden om CWL Pro Points, iets wat ook kan op verschillende wereldwijde live events. Daarnaast worden topteams uit Noord-Amerika, Europa en de APEC-landen uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste CWL Global Pro League ooit. Deze gaat in april van start.

Call of Duty World League, Presented by PlayStation4 werkt komend seizoen samen met Major League Gaming. Zo zit je als fan op de eerste rij en geniet je live van alle Infinite Warfare eSports actie op MLG.TV, MLG’s YouTube kanaal, en in-game (IW PS4) via de Live Event Viewer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: