Home Gaming Call of Duty: Black Ops III Awakening nu beschikbaar

Call of Duty: Black Ops III Awakening nu beschikbaar

by Sven

Call of Duty: Black Ops III Awakening, de eerste DLC pack voor de nummer 1 video game van 2015 is vanaf nu beschikbaar. Eerst op het PlayStation Network voor PlayStation 4 en later gevolgd door andere platforms*. Het langverwachte Awakening, van Activision Publishing en game developer Treyarch, komt met vier nieuwe multiplayer maps naast de compleet nieuwe Zombies ervaring.

Awakening featured:

-Skyjacked: Ver boven het urban Zurich, is Skyjacked een gemoderniseerde versie van de populaire Call of Duty: Black Ops II multiplayer map Hijacked. Met het gebruik van het nieuwe core movement systeem van Black Ops III, biedt deze map spelers nieuwe manieren om de omgeving te verkennen, terwijl de bekende snelle en krankzinnige gameplay waar de spelers van houden intact blijft.

-Splash: Duik in de strijd van dit verlaten waterpark, een levendige en kleurrijke omgeving, met glijbanen, een wrak schip en een lazy river. Splash heeft een open combat flow met mogelijkheden voor onderwater gameplay.

-Gauntlet: Gauntlet brengt drie unieke gebieden vol actie samen in een map. Gauntlet toont Treyarch’s klassieke three-lane map structuur, waarmee ze spelers ten strijde sturen in een rusteloze jungle, ijskoud poolgebied en een regenachtige urban stad.

-Rise: De hele gevarieerde multiplayer map, Rise bevindt zich in de besneeuwde uithoeken van Zurich, midden op de bouwplaats van een gigantische ondergrondse onderzoeksfaciliteit. Met verschillende interactie gebieden in deze grote map, vraagt elk gebied een andere gameplay stijl.

“Treyarch’s belofte naar onze fans met Awakening, en het hele seizoen, is om jullie alleen maar goede dingen te bezorgen,” zegt Mark Lamia, Hoofd Studio bij Treyarch. “Fantastische tijden liggen klaar voor de spelers van Black Ops III, met zowel nieuwe zorgvuldig gecreëerde maps als herziende versies van klassieke multiplayers. En voor de Zombies fans… jullie trouwe dienst aan ons wordt het hele seizoen beloond en gaat van start met Der Eisendracht.”

Awakening introduceert daarnaast het eerste hoofdstuk van Call of Duty: Black Ops III’s Zombies DLC avontuur met Der Eisendrache die verder gaat waar The Giant eindigde. De setting speelt zich af in een koud middeleeuws Oosterrijks kasteel tijdens de Tweede Wereld Oorlog, waar spelers ten strijde gaan in een epische 4-delig avontuur met de Origins personages Richtofen, Nikolai, Takeo en Dempsey. Op het historische gebied waar het kasteel zich bevindt en waar recent gigantische hoeveelheden van Element 115 zijn ontdekt, hebben gruwelijke horrordaden afgespeeld. Spelers zullen verschillende, spannende plot twists en verassingen ontdekking terwijl zij zich door golven van de ‘undead’ heenslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x