Home GamingAndroid Call of Duty 2024, Modern Warfare 2 genoemd in groot lek

Call of Duty 2024, Modern Warfare 2 genoemd in groot lek

by Mark van Truijen

Nieuwe details over komende Call of duty titels zijn gevonden in een groot lek. Call of Duty: Warzone Mobile heeft de afgelopen maanden zijn gesloten alpha test gehad, dit leidde tot wat gelekte gameclips, en dataminers zijn daarna in de files aan het speuren geweest. Deze hebben daar wat concept art gevonden voor Modern warfare 2, maar ook voor de volgende titel in de serie die in 2024 uitkomt.

Op Reddit zien we meer van het lek, waaronder wat wapens voor Modern Warfare 2, daarbij verschillende soorten assault rifles, submachine guns, pistols, sniper rifles, en meer, ook lijkt het erop dat er gezwommen kan worden in de multiplayer. Daarnaast wordt er ook gesproken over perks, killstreaks, field upgrades, en meer.

Cruciaal is misschien ook dat sommige mappen worden gelekt. Waaronder een gran prix parcour, dezes zal een dag en nacht modi hebben, ook zal er een museum, olie veld zijn, en diverse mappen voor de Ground War modi.

De veelbesproken PvPvE mode DMZ maakt ook deel uit van het lek, deze zou zich afspelen op dezelfde map als Warzone 2.0. Wat betreft warzone 2.0 schijnt er een nieuwe mechanic te komen, ondervraging.

Als we dan even verder kijken in de toekomst en naar 2024, dan gaan we misschien wel of niet een black ops titel ontvangen, maar kijkende naar namen van wapens, concept art van twee mappen die zijn gelekt, Stealth en Pillage, vindt je terug in het bericht.

Dit alles is allemaal niet bevestigd en blijft dus met een korreltje zout te nemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: