Home Gaming Call of Duty World League (CWL) kondigt diverse Europese events aan voor seizoen 2017

Call of Duty World League (CWL) kondigt diverse Europese events aan voor seizoen 2017

by Mark van Truijen

Met de wereldwijde groei van de Call of Duty World League (CWL) zijn vier belangrijke Europese events toegevoegd aan de competitieve Call of Duty-kalender. Dit zijn: CWL London (28-29 januari) gehost door Gfinity, CWL Paris Open (17-19 februari) gehost door ESWC, CWL Birmingham Open (14-16 april) gehost door Multiplay en  CWL Sheffield Open (23-25 juni) gehost door EGL.

De CWL events in Londen, Birmingham en Sheffield zijn verbonden aan de Europese Call of Duty-competitie als officiële stops op de weg naar het CWL Championship, het grootste CWL evenement van het jaar. Naast deze events voor Europese teams, biedt het CWL Paris Open teams van over de hele wereld de kans om in Parijs een gooi te doen naar hun deel van de prijzenpot van $100.000 en de belangrijke CWL Pro Points. CWL Pro Points zijn namelijk essentieel voor kwalificatie voor de CWL Global Pro League die begint in april en het CWL Championship dat later in 2017 volgt.

Meer informatie, onder andere over de verschillende prijzenpotten, aantallen deelnemende teams en kwalificatie voor elk event, is te vinden op CallofDuty.com/CWL.

Tijdens het eerste seizoen van de Call of Duty World League waren er meer dan duizend deelnemende teams. De 32 beste teams ter wereld wisten een plek te bemachtigen op het World Championship tijdens Call of Duty XP, waar het Amerikaanse Team EnVyUs tot kampioen werd gekroond na een zinderende finale tegen het Europese topteam Splyce. Het hele jaar werden fans geboeid door spectaculaire acties en competitief drama. Samen waren ze goed voor meer dan 100 miljoen views waarin ruim 1,1 miljard minuten aan uitgezonden content werden gevolgd. Nu begint een nieuw jaar van spannende competities waarin teams van over de hele wereld strijden voor de ultieme eer om tot CWL-kampioen gekroond te worden.

Meer informatie over de CWL events in Europa, de CWL Global Pro League en andere, nog volgende aankondigingen is te vinden op CallofDuty.com/CWL.

De laatste info over de Call of Duty World League, gepresenteerd door PlayStation4, en live-uitzendingen zijn te vinden op:CallOfDuty.com/esports, tv.majorleaguegaming.com/channel/cwl of volg @CODesports op Twitter, Instagram en Facebook.

Call of Duty World League, gepresenteerd door PlayStation4, is trots op de samenwerking met Major League Gaming als Noord-Amerikaanse toernooi-operator en uitzendingspartner voor het komende seizoen. Dankzij MLG’s bewezen live streaming-kwaliteiten en –technologie kunnen fans alle Infinite Warfare eSports-actie volgen op MLG.TV, het YouTube-kanaal van MLG en in-game (IW PS4) via de Live Event Viewer.

GameBattles is een van de grootste cross-platform online eSports-toernooisystemen ter wereld met meer dan 10 miljoen geregistreerde spelers. Ga naar mlg.tv/cwlgamebattles voor meer informatie en om je te registreren. Teams kunnen nu deelnemen aan competities via het online competitieportaal GameBattles.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x