Home Gaming Bulletstorm VR aangekondigd voor PlayStation VR2, PC, en Quest

Bulletstorm VR aangekondigd voor PlayStation VR2, PC, en Quest

by Mark van Truijen

Uitgever People Can Fly en ontwikkelaar Incuvo hebben Bulletstorm VR aangekondigd, dat later dit jaar zal worden uitgebracht. Bulletstorm VR hoopt de geliefde gameplay van het originele Bulletstorm naar VR te brengen, inclusief aspecten zoals het Skillshot-systeem. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Voor het geval je nog niet bekend bent met Bulletstorm, plaatst Bulletstorm VR je in de schoenen van Grayson Hunt nadat hij crasht op een verlaten resortplaneet. Hunt wil de persoon opsporen die verantwoordelijk is voor het verraad en hopelijk zijn bemanning herstellen.

Bulletstorm VR stelt spelers in staat om te wisselen tussen gevechten op afstand en gevechten van dichtbij om gebruik te maken van het Skillshot-systeem, dat spelers beloont voor creatieve manieren om hun vijanden uit te schakelen. Het opvallende wapen van het spel, de Energy Leash, keert ook terug in Bulletstorm VR met een geheel nieuwe manier om het te gebruiken.

Bulletstorm VR komt uit voor pc, PlayStation VR2 en de Quest. Op dit moment heeft het nog geen specifieke releasedatum, behalve een venster in 2023.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: