Home Gaming Assassin’s Creed Nexus VR aangekondigd voor de Meta Quest Headsets

Assassin’s Creed Nexus VR aangekondigd voor de Meta Quest Headsets

by Mark van Truijen

Ubisoft heeft een nieuwe Assassin’s Creed-titel aangekondigd voor VR. Hoewel het bedrijf nog niet veel heeft onthuld over het spel, afgezien van de titel – Assassin’s Creed Nexus VR – en het feit dat het later dit jaar zal verschijnen op Meta Quest 2, Meta Quest Pro en Meta Quest 3 headsets, heeft Ubisoft aangegeven dat er meer details over het spel zullen worden onthuld tijdens het UbiForward-evenement op 12 juni.

Volgens de beschrijving van het spel in de Quest-winkel is Assassin’s Creed Nexus VR een geheel nieuw spel in de franchise, exclusief gebouwd voor VR, en dus geen aanpassing van een eerder uitgebracht spel. Assassin’s Creed Nexus VR heeft ook een website, maar er zijn geen echte details bekend, behalve dat het in 2023 zal worden uitgebracht.

Assassin’s Creed Nexus VR werd kort na de onthulling van de nieuwe Quest 3-headset door Meta aangekondigd. De headset, geprijsd op $499,99, wordt in de herfst van dit jaar gelanceerd. Het heeft een nieuwe Snapdragon-chipset en is volledig achterwaarts compatibel met titels die zijn uitgebracht voor de Quest 2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: