Home Gadgets Brunel introduceert unieke mobiele e-learning app BeSmart

Brunel introduceert unieke mobiele e-learning app BeSmart

by Mark van Truijen

Brunel Nederland heeft in het kader van haar e-learning programma de mobiele web app BeSmart geïntroduceerd. De app is onderdeel van de Brunel filosofie 100% leren die voorziet in de ultieme en complete leerervaring. De app is uniek in zijn soort en voorziet in de stijgende behoefte aan flexibele studiemomenten. Onderzoek onder de eerste gebruikers toont aan dat de app veelal buiten werktijden wordt gebruikt, namelijk in de vroege avond. En het liefst vanuit huis.

Brunel zet al langer in op e-learning, daartoe aangezet door de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt en het voortschrijdende inzicht in de effectiviteit van de vereiste trainingen. Patrick Kostwinder, Head Trainer bij Brunel: “Traditioneel werd altijd veel tijd en geld geïnvesteerd in het theoretische deel van een opleiding. Denk alleen al aan de reistijd die gemoeid was om op locatie lessen te volgen. Bij Brunel wilden we dat accent veel meer naar de praktijk verleggen.” Brunel is geslaagd om een hoger rendement uit trainingen te halen door de theorie naar een online mobiele omgeving te verplaatsen: BeSmart.

Het nieuwe inzicht in het leren komt voort uit het leermodel 70:20:10: 70% leer je door te doen (toepassen en reflecteren), 20% door te delen (coaching en feedback) en 10% door te trainen (theorie). Brunel zet daarom zwaar in op doen en delen. Om de tijd en geld die gespendeerd wordt aan de theoretische training te minimaliseren heeft Brunel dit deel vervangen door een e-learning module, geschikt gemaakt voor mobiel gebruik met de app BeSmart. Deze app vergroot de efficiency voor kandidaten: minder tot geen reistijd en ze kunnen trainingen volgen op elk gewenst moment.

http://brains.brunel.corp/netherlands/staff/hrm/100-leren/PublishingImages/15443_Brunel_visual_leren.jpg

Uit eigen onderzoek bleek direct het positieve effect van BeSmart. Kostwinder: “Maar liefst een derde van de gebruikers logt in op BeSmart tussen 18:00 en 21:00 uur, en nog eens 15% in de uren tot middernacht. De online training wordt dus vooral gebruikt na de reguliere werktijden, en BeSmart verschaft onze medewerkers de mogelijkheid om dat in bijvoorbeeld de huiselijke omgeving te doen, in de eigen omgeving. Bijna de helft gebruikt BeSmart vanuit huis.”

Inmiddels past Brunel 100% leren zoveel mogelijk toe op alle trainingen en opleidingen. Daarmee heeft het bedrijf een optimale verbinding van de theorie met de praktijk tot stand gebracht. De mobiele toepassing BeSmart speelt daar een belangrijke rol in.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x