Home Gaming Breakout Online Shooter Splitgate Beta Seizoen 1 lanceert 27 januari

Breakout Online Shooter Splitgate Beta Seizoen 1 lanceert 27 januari

by Jos Vis

Splitgate-maker 1047 Games heeft aangekondigd dat Splitgate Beta Seizoen 1 op 27 januari wordt gelanceerd, met een scala aan nieuwe functies, modi en verbeteringen, waaronder een aangepaste kaartmaker. Ook komt er in Beta Seizoen 1 een volledig opnieuw ontworpen Foregone Destruction-kaart, die de arena op een voorbeeldige standaard brengt waarnaar de hele game uiteindelijk zal evolueren. Nieuwe item- en wapenontwerpen zullen ook hun weg vinden naar de lancering van seizoen 1, naast een nieuwe 100 Level Battle Pass, nieuwe personages, banners, spray en twee geheel nieuwe spelmodi: Evolution en One Flag Capture-the-Flag. Het nieuwe seizoen wordt gelanceerd op pc-, Xbox- en Playstation-consoles en is volledig gratis.

YouTube video

Splitgate combineert snelle multiplayer sci-fi shooter-elementen met door spelers bestuurde portalen. Met meer dan 17 miljoen downloads werd de game geprezen als een van de doorbraakhits van 2021 toen het in open bèta op Xbox en PlayStation werd gelanceerd nadat het voor het eerst beschikbaar was op pc.

Splitgate Beta Seizoen 1’s introductie van een aangepaste kaartmaker stelt spelers in staat om hun eigen kaarten te maken en te spelen, inclusief de mogelijkheid om kaarten samen te maken en te delen met vrienden. De maker van de kaart geeft spelers de mogelijkheid om objecten, wapens, spawns, bouwstenen, portaalmuren en meer te maken en te plaatsen en maakt ook rotatie en magnetisch klikken tussen landschappen mogelijk om het plaatsen van objecten gemakkelijker te maken. Met volledig aanpasbare ondersteuning voor controller, muis en toetsenbord, is de maker van de kaart toegankelijk voor alle spelers.

“Onze maker van aangepaste kaarten zal zich samen met de rest van de game blijven ontwikkelen”, zegt Ian Proulx, CEO van 1047 Games. “We zien de maker van de kaart als een evolutionair hulpmiddel dat wordt aangedreven door de community – het is een robuuste functie voor fans om te spelen met de eerste dag van ons nieuwe seizoen, en we zijn erg geïnteresseerd in feedback van de community over de soorten functies en tools die ze willen.”

Beta Seizoen 1 introduceert ook een complete heruitvinding van de Foregone Destruction-kaart, die oogverblindende trouw en een algemeen ontwerp ziet dat een indicatie is van wat fans kunnen verwachten in toekomstige updates van andere kaarten in de game, evenals wat ze kunnen verwachten wanneer nieuwe kaarten online komen. Bij die verandering hoort een gloednieuwe Evolution Game-modus, een op rondes gebaseerde modus waarin het team dat de vorige ronde verloor elke ronde verbeterde wapenuitrustingen krijgt. Ook geïntroduceerd met Beta Seizoen 1 is de One Flag Capture-the-Flag-modus, een ronde-gebaseerde versie van Capture-the-Flag waarbij één team de vlag verdedigt en één team probeert deze te veroveren. De teams spelen om de beurt in aanval en verdediging en het team met de meeste gewonnen rondes wint de wedstrijd. Evolution en One Flag Capture-the-Flag brengen het totaal aan spelmodi aangeboden door Splitgate op 21. Om de nieuwe spelmodi af te ronden, onthulde Splitgate Beta Seizoen 1 ook een nieuwe simulatiekaart, Hotel, die wordt gebruikt in 3v3-modi zoals Takedown, Showdown en de nieuwe modus Evolution.

Fans kunnen uitkijken naar een geheel nieuwe Level 100 Battle Pass met gratis content en betaalde content voor fans om hun speelstijlen te optimaliseren. Fans worden ook getrakteerd op nieuwe gratis wapenskins, zoals de Epic Starlight Shotgun, waarmee je vijanden van dichtbij kunnen uitschakelen, en de geweldige Rare Glitch Launcher, die even dodelijk als kleurrijk is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: