Home GamingAndroid Brave Nine om spelers geweldige manieren te bieden om te spelen en te verdienen op de geheel nieuwe Terra Server

Brave Nine om spelers geweldige manieren te bieden om te spelen en te verdienen op de geheel nieuwe Terra Server

by Jos Vis

NEOWIZ is verheugd aan te kondigen dat Brave Nine een gloednieuwe server zal openen die spelers dezelfde geweldige game biedt naast geweldige manieren om te worden beloond voor het doen van de dingen die ze het liefste doen in de game. De Play and Earn Terra-server opent zijn poorten op vrijdag 13 mei. Het ontwikkelingsteam respecteert de tijd en moeite die spelers in het spel investeren en staat klaar om spelers te belonen als ze waardevolle cryptocurrency verwerven via dit innovatieve nieuwe programma. Dat klopt! Spelers kunnen gemakkelijk real-world cryptocurrency verdienen!

  1. Spelers loggen in en spelen zoals ze altijd doen, maar met de nieuwe bonus om Purified Terra (PT) te verdienen via PvE-uitdagingen en PvP-competitiegevechten.
  2. Een manier om Purified Terra te besteden is door het te gebruiken om te ruilen voor Brave Tokens die verder kunnen worden ingewisseld voor de Neopin Token!
  3. Spelers kunnen er ook voor kiezen om Purified Terra te gebruiken om een ​​mythisch huursoldaat en/of een Rune-item te maken. Naarmate er meer PT wordt verdiend, kan het worden gebruikt om deze personages en items verder te verbeteren. Wanneer het volledig is geüpgraded, kan het mythische huursoldaat en/of Rune-item worden ingewisseld voor echte cryptocurrency.

Dit is een geweldige kans voor de Brave Nine-gemeenschap als dank van iedereen bij Neowiz. Kom meer te weten over deze opwindende nieuwe server en dit programma door de Brave Nine-site te bezoeken.

Terra-serverspelers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze alle geweldige goodies rond het vijfde jubileum van Brave Nine missen. Neowiz zal de feestelijke evenementen en goodies op de Terra-server en de standaard gameserver laten regenen.

Brave Nine is momenteel beschikbaar voor iOS-apparaten via de App Store en voor mobiele Android-apparaten via Google Play.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: