Home Gaming Bouw ondergrondse bases en ontgin asteroïden in Surviving Mars: Below & Beyond, release 7 september

Bouw ondergrondse bases en ontgin asteroïden in Surviving Mars: Below & Beyond, release 7 september

by Jos Vis

Paradox Interactive en Abstraction hebben Below & Beyond aangekondigd, de eerste premium-uitbreiding voor Surviving Mars sinds de lancering van Green Planet in mei 2019. Surviving Mars: Below & Beyond wordt op 7 september gelanceerd voor een adviesprijs van € 19,99 op Steam, GOG, Epic, Humble, PlayStation 4 en Xbox One. Below & Beyond verbetert het koloniebeheer door onder het oppervlak en voorbij de horizon te gaan om ondergrondse bases te bouwen, asteroïden te ontginnen en zeldzame hulpbronnen te verzamelen.

YouTube video

Below & Beyond verlegt de grenzen van wat mogelijk is op de Rode Planeet. Verbreed je horizon met extra gebouwen, meer middelen en een spelonkachtige wereld vol mysteries. Spelers kunnen onder het oppervlak tunnelen en ondergrondse bases bouwen onder de kolonie of in nabijgelegen ondergrondse grotten. Ondernemende spelers kunnen raketaangedreven gebouwen aan passerende asteroïden bevestigen en exotische grondstoffen delven, maar je moet terug naar het oppervlak van de Rode Planeet voordat de asteroïde de baan verlaat, anders verlies je je spullen en je kolonisten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Terug naar de basis – Breid je kolonie uit tot grotten en lavabuizen onder het oppervlak. Spelers kunnen bestaande structuren of ondergrondse gebouwen gebruiken om een ​​verkenningsbasis te bouwen. Breid voorzichtig uit, potentiële instortingen kunnen alles vernietigen.
  • Mine Your Own Business – Spelers kunnen nu onder het oppervlak en voorbij de rode planeet gaan voor resource mining.
  • Bouw speciale raketaangedreven gebouwen om grondstoffen te delven, waaronder exotische mineralen en gegevensmonsters, op passerende asteroïden. Blijf niet te lang hangen, anders drijft de Asteroid weg met je spullen!
  • Vertakkingspaden – De onderzoeksboom voor verkenning en uitbreiding ontgrendelt extra gebouwen, voertuigen, upgrades en locaties. Ze zullen ook asteroïde-mijnbouw en tunnelkolonisatie ontgrendelen.

“Toen we begonnen te plannen wat de volgende stap was voor Surviving Mars, wilden we echt diep in de delen van de Rode Planeet duiken die we nog niet hadden verkend. We weten dat we er swingend uit moesten komen en Surviving Mars: Below & Beyond breidt de gameplay op een zinvolle manier uit”, zegt Magnus Lysell, Product Manager voor Surviving Mars bij Paradox Interactive. “De mogelijkheden zijn eindeloos en we staan te popelen om samen met onze spelers de Rode Planeet te blijven verkennen.”

Naast Below & Beyond wordt ook het Mars Lifestyle Radio Pack gelanceerd. Het pakket bevat 16 originele nummers van vier verschillende artiesten, voor 70 minuten chill zwervende deuntjes. Het Mars Lifestyle Radio Pack is beschikbaar voor € 3,99 EUR in de Steam-, GOG- en Microsoft-winkels, en € 3,99 EUR op PlayStation.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x