Home Gaming Nieuwe gameplay-walkthrough-video voor ontwikkelaars vrijgegeven voor Roguelite Village-Builder Kainga: Seeds of Civilization

Nieuwe gameplay-walkthrough-video voor ontwikkelaars vrijgegeven voor Roguelite Village-Builder Kainga: Seeds of Civilization

by Jos Vis

Green Man Gaming Publishing en solo game-ontwerper Erik Rempen zijn verheugd om fans een kijkje te geven achter het gordijn van de langverwachte nieuwe roguelite dorpsbouwer Kainga: Seeds of Civilization.

Deze nieuwe video, die vorige week op Gamescom werd uitgebracht, neemt je mee op een reis diep in het hart van Kainga en toont enkele van de nieuwe biomen, spelmechanismen en uitdagingen waar spelers naar uit kunnen kijken wanneer de game later dit jaar wordt gelanceerd. Fans kunnen nu ook een nieuwe speelbare demo voor Kainga: Seeds of Civilization downloaden van Steam!

YouTube video


Als dit je eetlust opwekt naar meer, dan is er nu hands-on preview-code beschikbaar die veel van de nieuwe mechanica bevat, evenals een nieuwe bioom om te spelen. Ik heb preview-sleutels beschikbaar om meteen te verzenden, zodat je in deze wondere wereld kunt springen en unieke culturen en bloeiende gemeenschappen kunt creëren. Klik hier om nu een Steam-sleutel aan te vragen

Kainga: Seeds of Civilization is een roguelite dorpsbouwer die zich afspeelt in een wereld vol mysterie en verrassing. Als denker, de leider van het dorp, moet je je aanpassen aan de procedureel gegenereerde omgeving en omgeving en de juiste keuzes maken om je mensen en dorp te laten bloeien. De Denker is verantwoordelijk voor het doorgeven van de beslissingen en opdrachten van de spelers aan de mensen. Hoewel de burgers enigszins vervangbaar zijn, verlies je als de Denker valt. Net als de koning bij het schaken, zijn ze zwak en kwetsbaar en moeten ze koste wat kost worden beschermd.

In plaats van de langdradige formule voor het bouwen van steden te volgen, is Kainga: Seeds of Civilization gericht op korte uitdagingen van 30 minuten tot 1 uur. Elke uitdaging is een frisse en diverse ervaring op een nieuwe locatie, waardoor de speler nog steeds vooruitgang kan boeken tussen runs.

Kenmerken van Kainga: Seeds of Civilization.

  • Creëer een unieke cultuur. Gebruik de unieke denker-vaardigheidsboom, selecteer onderzoek uit een diverse vertakkende technologieboom geïnspireerd door beschavingen over de hele wereld, maak uw stempel op de wereld, met uw keuze van gebouwen, festivals, productie van hulpbronnen en meer!
  • Aanpassen aan uw omgeving. Gebruik het terrein en de middelen in je voordeel, houd de beschikbare middelen in de gaten en plan zorgvuldig en pas je aan aan een steeds veranderende omgeving, terwijl je vecht tegen de elementen, rampen, andere dorpen en zelfs de beesten die door het land zwerven.
  • Train eenheden en tamme beesten. Houd je dorp veilig door technologieën te onderzoeken om je dorpelingen uit te rusten met wapens om aanvallen af ​​te slaan, of zelfs de beesten in je voordeel te gebruiken door ze te temmen en ze tegen je rivalen op te zetten.
  • Nieuwe kennis verwerven voor toekomstige runs. Elk einde bevat het zaad van een nieuw begin, ontgrendel nieuwe technologie, biomen en uitdagingen om elke run nog ingewikkelder te maken.. Verdien Karma om geavanceerde structuurtypen te kopen en denkers te redden om te spelen met hun leiderschapsstijl en unieke eigenaardigheden.
  • Leef tussen of op gigantische beesten. De dieren in het wild van deze landen dwalen en interageren met de omgeving, en vernietigen die vaak op hun manier. Kun je met deze dieren leren leven? Of beter nog, erin slagen om ze te temmen en erop voort te bouwen.
  • Bouw legendarische structuren. Van torenhoge stenen menhirs tot grote zalen en meer. Bouw en bescherm enorme gebouwen met materialen van over de hele kaart.
  • Pas je speelstijl aan. Kies een look en startlay-out die zijn aangepast aan hoe je het beste speelt voordat je in de procedureel gegenereerde wereld duikt en je vaardigheden op de proef stelt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x