Home Gaming Blood West werkt samen met de virale rockband Ghoultown om het vreemde westen nog vreemder te maken

Blood West werkt samen met de virale rockband Ghoultown om het vreemde westen nog vreemder te maken

by Jos Vis

Indie First Person-Shooter-veteranen, Hyperstrange, zijn er trots op dat heavy metal diep in hun DNA is ingebed, zoals vele malen bewezen sinds hun debuut, een “Metal Action Fantasy Slasher” ELDERBORN. Ze brengen hun wildwest-horror stealth-shooter Blood West uit Early Access en werken samen met Ghoultown, een Amerikaanse virale rockband, en de met meerdere animaties bekroonde Smile Studios om het nummer en de videoclip “I Am The Undead” te maken. Een westerse heavy metal ballad over de eeuwige verdoemenis van één scherpschutter.

In deze nieuwe video waagt de wraakzuchtige scherpschutter zich in de verlaten Ghoultown, een door de hel geteisterde nachtmerrie ondanks het welkomstbord in zicht, genietend van een slokje drankje voordat alles losbarst. De muziekband Ghoultown, die elementen uit rock, metal en western combineert, neemt ons mee op een cowpunk-reis door de gevechten en moorden op de ondode scherpschutter, waarbij bloed en ingewanden vloeien na elk schot, waarbij onze hoofdpersoon vreselijk ten onder gaat aan de overweldigende overmacht, alleen om weer wakker te worden en terug te lopen naar de straf.

Ghoultown bestaat uit zanger en gitarist Count Lyle, gitarist Jake Middlefinger, gitarist Lizard Lazario, bassist Santi, drummer Dalton Black en trompettist Randy Graham, en ze trakteren ons allemaal op hun optreden in hun spookvormen van een volledig origineel nieuw nummer dat door hen is gecomponeerd. voor BloedWest. Zowel een eerbetoon als een viering van het spel, ‘I Am The Undead’ legt de bizarre aard vast van een vervloekte schutter die door het oude wilde westen zwerft in een moorddadige razernij van gruwelijke monsters, en zoals het spel dat ook doet, het plezier ervan. alle.

Blood West is een meeslepende stealth-FPS uit het wilde westen met RPG-elementen waarin je als wraakzuchtige desperado de strijd aangaat met verwrongen demonen en griezelige verschrikkingen, terwijl je zoekt naar middelen om een einde te maken aan de vloek die over de grens is gevallen, en misschien wat vrede te vinden. voor je slechte ziel. De ene zoektocht na de andere leiden de geesten van het land je naar nog grotere uitdagingen in een verhaalrijk, niet-lineair avontuur. En wat je pad ook mag zijn, het zal zwaar worden. Want de hel is leeg en alle duivels zijn hier!

Het derde en laatste deel van het verhaal van Blood West verschijnt later dit jaar, wanneer de volledige game op 5 december wordt gelanceerd. Het wordt jouw tijd om de bergen te verkennen, een regio die nog dodelijker is dan de mijnen en het moeras, en de favoriete stem van fans toe te voegen acteur Stephen L. Russell, beter bekend van zijn rollen in Thief, Dishonored 2 en vele anderen, naar deze nieuwe inzending in het stealth meeslepende sim-genre.

Met een overweldigend positieve ontvangst op Steam door spelers tijdens de Early Access-fase, met meer dan 1.600 recensies en een positieve beoordeling van 92%, zal Blood West op 5 december 2023 uitbreiden naar 1.0 en meer dan 20 uur speeltijd bieden in de drie hoofdstukken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x