Home Gaming Blood Bowl 2: taaie Dwarfs strijden tegen bliksemsnelle Skaven in nieuwe gameplay video

Blood Bowl 2: taaie Dwarfs strijden tegen bliksemsnelle Skaven in nieuwe gameplay video

by Mark van Truijen

Twee haaks op elkaar staande teams bestrijden elkaar in de nieuwste gameplay video van Blood Bowl 2, het vervolg op de videogame gebaseerd op Games Workshop’s beroemde bordspel dat American football met de fantasiewereld van Warhammercombineert: de trage maar taaie Dwarfs, versus de snelle maar schriele Skaven!

Ze zijn misschien langzaam, maar dwergen zijn geweldige Blood Bowl-spelers – compact, stevig, goed gepantserd en zo koppig dat ze gewoon weigeren te sterven! De meeste succesvolle dwergenteams slachten eerst de beste spelers van het andere team, om vervolgens de rest uit te putten, tot er niemand meer in staat is hun touchdowns te stoppen! Hun Deathroller, een mobiel belegeringsapparaat, komt bij deze tactiek uitstekend van pas, omdat het vijanden van elk formaat kan verpletteren. Het gebruik van zo’n machine is echter strikt verboden, dus zal de scheidsrechter de desbetreffende speler (en zijn voertuig) altijd het veld uit sturen.

Skaven, aan de andere kant, hebben precies de tegenovergestelde eigenschappen. Behalve hun Rat Ogre zijn ze niet erg gehard, eerder broos, maar ze zijn behoorlijk behendig en razendsnel. Terwijl de tegenstanders nog in de startblokken staan, rent een handige Skaven-speler soms al door een gat in de linie voor een bliksemsnelle touchdown. Zorg er wel voor dat je Skaven-spelers uit de buurt blijven van krachtige spelers als de dwergen – anders eindig je de match geheid met minder spelers dan je eraan begon…

Blood Bowl 2 is nu verkrijgbaar als pre-order met als gratis bonus, een limited edition Steelbook en een van twee extra rassen (de Wood Elves of de Lizardmen).

Blood Bowl 2 is vanaf 22 september verkrijgbaar voor PS4, Xbox One, en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x