Home Gaming Act of Aggression toont totale oorlog in explosieve launch trailer

Act of Aggression toont totale oorlog in explosieve launch trailer

by Mark van Truijen

De RTS-droogte is voorbij nu de strategieveteranen van Eugen Systems komen met Act of Aggression, een techno-thriller strategiegame die teruggrijpt op de Gouden Eeuw van RTS gaming. Drie partijen gaan de strijd met elkaar aan, gestuwd door een origineel plot, rijk aan spionage, strijdende naties en politieke intriges.

In de officiële launch trailer zie je hoe de machtige US Army, de dynamische Chimera en het schimmige Cartel zich voorbereiden op de oorlog. Voor succes op het slagveld draait alles om het vergaren van resources, het bouwen van basissen en het managen van nucleair wapentuig.

Act of Aggression wordt gelanceerd met twee campagnes die langs elkaar kruisende tijdlijnen lopen. Spelers kunnen het verhaal volgen van de Chimera – een snel opererende strijdmacht – door een politiek klimaat van ernstige instabiliteit, om vervolgens het verhaal te volgen vanuit het perspectief van de verraderlijke vijand: het Cartel.

Met diverse spelmodi, 4v4 multiplayer en mogelijkheid tegen de AI te strijden, komt Act of Aggression volledig tegemoet aan spelers die hongeren naar meer klassieke RTS-ervaringen, maar dan met hoge productiewaarden en de geliefde Eugen-sfeer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x