Home Gaming Blood Bowl 2: Nieuwe gameplay video toont de Bretonnian Knights

Blood Bowl 2: Nieuwe gameplay video toont de Bretonnian Knights

by Mark van Truijen

Met minder dan 2 weken te gaan tot de officiële lancering van Blood Bowl 2, het vervolg op de videogame gebaseerd op Games Workshop’s beroemde bordspel dat American football met de fantasiewereld van Warhammer combineert, is er vandaag een nieuwe gameplay video vrijgegeven die de spotlights werpt op de Bretonnian Knights.

Bretonnian teams zijn op vechten gericht. Ze profiteren van zeer behendige Blitzer-spelers en spotgoedkope linemen, die naast hun respectabele karakteristieken ook de Fend-skill gebruiken. De Blitzers stelen bij elke actie van de Bretonnian teams de show. Maar hoewel Blitzers zonder twijfel geweldige Blood Bowl-spelers zijn, zijn ze ook erg duur. En ze zijn nodig voor elke actie die hun team uitvoert, terwijl de andere spelers weinig meer doen dan die acties ondersteunen. Bretonnian teams zijn sterk, maar nog steeds vrij breekbaar in vergelijking met de taaiere teams. Een nadeel is het gebrek aan wendbaarheid van de Bretonnian teams, waardoor ze niet heel sterk zijn in passen en rennen.

Blood Bowl 2 is nu verkrijgbaar als pre-order met als gratis bonus, een limited edition Steelbook en een van twee extra rassen (de Wood Elves of de Lizardmen).

Blood Bowl 2 is vanaf 22 september verkrijgbaar voor PS4, Xbox One, en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x