Home Gaming Black Ops III, The Division, Dark Souls 3 en PlayStation VR op Firstlook Festival

Black Ops III, The Division, Dark Souls 3 en PlayStation VR op Firstlook Festival

by Mark van Truijen

Nog twee weken te gaan tot de Jaarbeurs haar deuren opent voor alweer de achtste editie van Firstlook Festival. En dus groeit het aantal stands en de lineup met de dag.

De bezoekers van het festival kunnen dit jaar genieten van meer dan negentig grote en kleine stands. Een absoluut record waardoor Firstlook Festival genoodzaakt is een deel van een derde hal bij het festival te betrekken.

Op het hardware-front zullen naast het al eerder aangekondigde Cooler Master en MSI dit jaar ook SteelSeries, Asus,  MadCatz, Thrustmaster, Logitech, GamingTotaal, NVIDIA, Turtle Beach en BenQ hun opwachting maken in Utrecht. Waarmee de PC-fans dus ruimschoots aan hun trekken gaan komen.

Ook de lineup aan games die in Utrecht aanwezig is, kent weer verdere uitbreiding: Activision serveert het publiek de nieuwe Guitar Hero, Destiny The Taken King en Call of Duty Black Ops III, Sony komt met onder andere Uncharted Collection en PlayStation VR, Ubisoft toont Rainbow Six Siege en The Division en Bandai Namco geeft een uitgebreide demo van Dark Souls 3 in het theater

De lineup van Firstlook Festival is hiermee nog niet compleet. De komende week worden nog een aantal games aangekondigd.

De lineup voor de Black Label eSports Masters heeft tot slot een wijziging moeten ondergaan. Maar niet ten nadele van de kracht van de betreffende match-up. Warcraft legende Manuel ‘Grubby’ Schenkhuizen is namelijk helaas verhinderd, maar zijn plaats in de Starcraft 2 match tegen uThermal wordt nu ingenomen door de enige Europese deelnemer aan de komende WCS Global Finals op BlizzCon, David ‘Lilbow’ Moschetto uit Frankrijk. Absolute wereldtop dus in Utrecht!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: