Home Gaming Black Desert Online viert 10-jarig bestaan met spectaculaire aankondigingen

Black Desert Online viert 10-jarig bestaan met spectaculaire aankondigingen

by Sven

De populaire MMORPG Black Desert Online bestaat alweer 10 jaar en ontwikkelaar Pearl Abyss heeft dit groots gevierd tijdens het jaarlijkse Heidel Ball evenement. Vanuit een middeleeuws Frans kasteel, dat als inspiratie diende voor de Heidel-regio in het spel, presenteerde het team een indrukwekkende reeks nieuwe content en toekomstplannen.

Nieuwe klasse: Dosa

Een van de meest opwindende aankondigingen was de introductie van Dosa, de 28e speelbare klasse in Black Desert Online. Deze mannelijke zwaardvechter gebruikt niet alleen een enorm zwaard genaamd “Hwando”, maar ook een bijzondere pijp, de “Gombangdae”. Met deze pijp kan Dosa rook oproepen om vijanden te misleiden en zelfs spookachtige krijgers oproepen. Spelers kunnen al vanaf 3 juli met Dosa aan de slag.

Land of the Morning Light: Seoul

De uitbreiding Land of the Morning Light: Seoul kreeg ook veel aandacht. Deze nieuwe content is gebaseerd op Koreaanse volksverhalen en brengt spelers naar een nauwkeurig nagebouwde versie van de historische Gyeongbokgung paleisstad. Spelers kunnen acht nieuwe verhalen beleven, gevaarlijke bazen bevechten in coöperatieve gevechten, en zelfs het paleis beheren in een nieuw life skill-systeem.

Hardcore PvP-servers Voor de doorgewinterde

PvP-spelers introduceert Pearl Abyss speciale Hardcore-servers. Deze seizoensgebonden servers bieden een unieke uitdaging: spelers starten op level 60 met vooraf bepaalde uitrusting, en bij het overlijden belanden ze in een gevangenis. Hier moeten ze wachten of tegen andere spelers vechten om terug te keren naar de wereld.

Jordine Saga en toekomstplannen

De belangrijke Jordine Saga krijgt een grondige opknapbeurt met volledige voice-acting en verbeterde cutscenes. Daarnaast kondigde Pearl Abyss alvast toekomstige uitbreidingen aan, waaronder de besneeuwde Mountain of Dawn Break en een mysterieus prequel-verhaal dat duizenden jaren voor de huidige gebeurtenissen speelt.

PlayStation 5-versie in aantocht

Console-spelers kunnen uitkijken naar een native PlayStation 5-versie van Black Desert. De eerste beelden tonen aanzienlijke verbeteringen in graphics, laadtijden en framerate. Pearl Abyss mikt op een release in december van dit jaar.

Met al deze aankondigingen laat Pearl Abyss zien dat ze nog lang niet klaar zijn met Black Desert Online. Spelers kunnen zich verheugen op een scala aan nieuwe content en verbeteringen in de komende maanden. Om het 10-jarig jubileum te vieren, kunnen spelers bovendien inloggen voor speciale beloningen, waaronder outfits en waardevolle in-game items.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x