That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Black Clover Quartet Knights nu verkrijgbaar

Bandai Namco Entertainment Europe onthulde vandaag een laatste trailer om de lancering vanBLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS op PlayStation 4 en pc (digitaal) te vieren. Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld voor het eerst in een videogame vechten als hun favoriete Black Clover-personages. 

Online modus:
Aanpassing en teamplay zullen de sleutelelementen zijn om brute kracht en sterke tegenstanders te overwinnen in spannende 4-vs-4 gevechten verspreid over drie spelmodi. Er is keuze tussen 17 verschillende personages uit het Black Clover-universum, elk met hun specifieke rol (fighter, shooter, supporter en healer) en unieke krachten en vaardigheden voor het team.

Over het verhaal:
BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS bevat ook een exclusief nieuw verhaal. Tijdens een zeldzame, hemelse gebeurtenis – een totale eclips die slechts eens per eeuw voorkomt – werd Yami, kapitein van The Black Bull, terug getransformeerd in een tiener. Terzelfdertijd viel Karna, een mysterieuze magiër, de hoofdstad van Clover Kingdom aan, en bracht de wereld zo in oorlog.

De deluxe editie van BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS zal digitaal beschikbaar zijn bij lancering. Het zal de basisgame, de Season Pass en bonussen zoals het Black Asta-kostuum, vervroegde toegang tot Young Yami en een herdenkingszegel bevatten. De Season Pass zal ook apart te verkrijgen zijn en bevat 3 DLC’s en 1 DLC-bonus.

BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc (digitaal) via STEAM

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE