Home Gaming BIOWARE lanceert Knights of the Fallen Empire voor Star Wars: the Old Republic

BIOWARE lanceert Knights of the Fallen Empire voor Star Wars: the Old Republic

by Mark van Truijen

BioWare en Lucasfilm Ltd. hebben de volgende uitbreiding voor Star Wars The Old Republic aangekondigd, Knights of the fallen empire. Deze is gratis voor alle subscribers. KotFE geeft je de kans om nieuwe avonturen te starten naar nieuwe planeten, ontmoet bondgenoten en rekruteer ze bij je team, maak keuzes die zo zwaar zijn dat ze het hele heelal beïnvloeden.

Dit nieuwe avontuur geeft nieuwe spelers een mooie ingang in dit universum. De digitale uitbreiding bied je ook een gratis level 60 karakter aan, zo kan je meteen mee in de gevechten en het verhaal.

Het verhaal legt de focus op de speler, jouw karakter wordt de Outlander, een veteraan van de Great Galactic War. Als Outlander zal je nieuwe vijanden moeten verslaan, waaronder de onsterfelijke keizer, Valkorion.

Knights of the Fallen Empire bied spelers ook een verbeterde ervaring voor de eerste 50 levels van SW: The Old Republic, deze zijn herbouwd om de focus meer op het speler gedreven verhaal te leggen.

Vanaf vandaag kan je het avontuur starten op www.StarWarsTheOldRepublic.com/play-free. De uitbreiding is gratis voor alle subscribers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x