Home Gaming Binnenkort: VR-escape room-ervaring in Escape Simulator

Binnenkort: VR-escape room-ervaring in Escape Simulator

by Jos Vis

Ervaar Escape Simulator als nooit tevoren in VR! De VR-versie van Escape Simulator is veel gevraagd door fans van het coöp-puzzelspel. Vandaag heeft Pine Studio een roadmap uitgebracht die de toekomst van Escape Simulator laat zien, waarin wordt bevestigd dat onder andere een VR-versie van de game in de maak is…!

Escape Simulator is een first-person co-op escape room-puzzelspel dat je alleen of samen met anderen kunt spelen. Sinds de release in oktober 2022 hebben bijna 2 miljoen puzzel- en escape room-fans van over de hele wereld het puzzelspel gespeeld. Spelers hebben al sinds de oorspronkelijke release van de game om een VR-versie gevraagd, en nu heeft ontwikkelaar Pine Studio een roadmap gepubliceerd die precies dat bevestigt. Escape Simulator komt naar VR!

Het basisspel en alle extra gratis kamers, zoals Leonardo’s Workshop, evenals de eerder uitgebrachte DLC’s Steampunk en Wild West, zullen speelbaar zijn in VR. En wat meer is: de gemeenschapsruimten zullen ook worden opgenomen in de VR-versie van Escape Simulator. Dit betekent dat spelers kunnen genieten van de meer dan 3.000 kamers, speciaal gebouwd door fans van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: