Home Movies Bingen maar: goedgevuld aanbod nieuwe films én gehele Bond-collectie beschikbaar op Pathé Thuis

Bingen maar: goedgevuld aanbod nieuwe films én gehele Bond-collectie beschikbaar op Pathé Thuis

by Jos Vis
De zomer komt langzamerhand tot een einde en ’s avonds koelen de temperaturen af: tijd om een dekentje erbij te pakken en lekkere filmavonden in te plannen. Pathé Thuis heeft deze maand een goedgevuld nieuw aanbod van allerlei films zoals The Suicide Squad. Ook kunnen James Bond-fans eind deze maand alvast hun weekend vrijmaken, want voordat je de nieuwste Bond in de bioscoop ziet kun je nu alvast de 24 andere delen kijken op Pathé Thuis. Dat wordt bingen!
Bond-collectie 
Op 30 september verschijnt de 25e (!) James Bond-film in de bioscoop: No Time To Die. Tijd om je geheugen op te frissen en undercover te gaan. Of je nou liever Sean Connery, Pierce Brosnan of Daniel Craig als 007 ziet. Alle films zijn voorzien van bizarre gadgets, extreme explosies en bondgirls. Kijk deze Bond-collectie vanaf €2,99 op Pathé Thuis.
The Marksman
Jim raakt betrokken bij een bloederige schietpartij. Hij kan niet anders dan een jonge illegaal onder zijn hoede te nemen. Terwijl hij achterna wordt gezeten door wrede huurmoordenaars en corrupte agenten probeert Jim de jongen veilig te houden. Kijk The Marksman vanaf €4,99 op Pathé Thuis. 
A Quiet Place Part II
Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen. Kijk A Quiet Place Part II vanaf €4,99 op Pathé Thuis.
The Suicide Squad (PREMIUM)
De superschurken in de Belle Reve gevangenis doen er alles aan om hun vrijheid terug te winnen, zelfs als ze zich daarvoor moeten aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X. Kijk The Suicide Squad voor €14,99 op Pathé Thuis (reguliere huur vanaf 01-12).

Het nieuwste filmaanbod vind je hier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x