Home Gaming Lovecraft’s Untold Stories 2 en Reverie Knigths Tactics krijgen pc-demo tijdens Steam Next Fest

Lovecraft’s Untold Stories 2 en Reverie Knigths Tactics krijgen pc-demo tijdens Steam Next Fest

by Jos Vis

De nieuwe aflevering van het Steam Next Fest begint aanstaande vrijdag (van 1 tot 7 oktober) en we zijn erg blij om deel te nemen met nog twee van onze aankomende titels, LOVECRAFT’S UNTOLD STORIES 2 en REVERIE KNIGHTS TACTICS. Spelers krijgen de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de 1C en een voorproefje te krijgen van onze nieuwste verhalende RPG voor hun officiële release op Steam en andere digitale winkels!

Lovecraft 2’s Untold Stories 2

Lovecraft’s Untold Stories 2 is de voortzetting van de actie-RPG met rogue-achtige elementen gebaseerd op de HP Lovecraft Mythos. Gloednieuwe duistere komische grafische stijl, een geavanceerd crafting-systeem om je uitrusting te maken, 6 speelbare personages en, voor de eerste keer, een online coöperatieve modus.

YouTube video

Reverie Knights Tactics

Reverie Knights Tactics is een turn-based tactische RPG met strategische gevechten in isometrische rasters waar elke beslissing het verhaal kan veranderen. Reis door een met de hand getekende fantasiewereld en leid je helden in een verhaal vol avontuur, visuele romanstijl!

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x