Home Gaming Bigben interactive kondigt de release aan van WRC 5 ESPORTS EDITION voor Playstation®4 en Xbox One

Bigben interactive kondigt de release aan van WRC 5 ESPORTS EDITION voor Playstation®4 en Xbox One

by Mark van Truijen

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en Kylotonn Games, de Franse ontwikkelaar van racegames, presenteren met trots de release van WRC 5 eSports Edition op de Playstation®4 en Xbox One.

Deze nieuwe editie is een compleet pakket waarmee je optimaal kunt genieten van het spel en mee kunt doen aan het spannendste eSports-racetoernooi ter wereld. In dit toernooi wordt de winnaar beloond met een Hyundai i20-productiewagen ter waarde van €20.000. In deze versie krijgen spelers het spel en beide DLC’s met 13 nieuwe etappes (één voor elke rally) voor in totaal 78 etappes, en de exclusieve WRC-wagen met 3 liveries.

eSports WRC wordt gesponsord door Hyundai, dat twee teams voor de WRC heeft opgegeven met de beroemde coureurs Thierry Neuville, Dani Sordo, Hayden Paddon en Kevin Abbring. Hyundai geeft de winnaar van het internationale toernooi een premium Hyundai i20, ter waarde van €20.000.

Het eSports WRC-seizoen is verdeeld in twee helften met 5 kwalificatierondes en een halve finale voor elke helft. De halve finale wordt online gespeeld tijdens Rally Italia Sardegna (9 – 12 juni) en Rally RACCCatalunya (13 – 16 oktober), net voor de finale op Wales Rally GB, waar de beste 18 coureurs worden uitgenodigd voor een strijd om de titel. De kwalificaties zijn nog steeds open, en zelfs in september krijgen spelers wereldwijd nog steeds de kans om zich te kwalificeren voor de finale.

image004

eSports WRC is een virtueel avontuur waarin spelers in de huid van echte coureurs kruipen. Voel de spanning en druk van rally’s en competities in de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden, net als de echte sterren van de WRC! Het toernooi wordt georganiseerd door Bigben Interactive, Kylotonn Games en WRC Promoter, in samenwerking met ESL, het grootste eSports-bedrijf ter wereld. WRC 5 eSport Edition is nu voor €49,90 verkrijgbaar op de Xbox One en Playstation®4.

Voor pc-spelers is eSports WRC toegankelijk via Steam. Spelers downloaden gewoon het spel (€39,99) (http://store.steampowered.com/app/354160/) en het WRC eSports Pack (€7,99) of de Season Pass (€14,99) (http://store.steampowered.com/app/398472/ en http://store.steampowered.com/app/398471/)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x