Home Gaming Sony Pictures Home Entertainment & Square Enix kondigen KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV aan

Sony Pictures Home Entertainment & Square Enix kondigen KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV aan

by Mark van Truijen

Sony Pictures Home Entertainment (SPHE) en SQUARE ENIX® hebben vandaag aangekondigd datKINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV™, de volledig CG geanimeerde film gebaseerd op het wereldwijde  gamefenomeen, dit najaar zijn opwachting maakt. Deze film, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn, is onderdeel van een cross-mediale samenwerking met FINAL FANTASY XV, het aankomende vervolg van de extreem t succesvolle gameserie.

KINGSGLAIVE kent een line-up aan grote stemacteurs met Sean Bean (Lord of the Rings, Game of Thrones) als Regis, Lena Headey (300, Game of Thrones) als Luna en Aaron Paul (Breaking Bad) als Nyx. De film zal wereldwijd digitaal verschijnen voor de launch van de game. De aankondigingstrailer is beschikbaar op YouTube.

Voor meer informatie bezoek je  www.kingsglaivefinalfantasyxv-movie.com.

Het achtergrondverhaal
Het magische koninkrijk Lucis huisvest een heilig Kristal maar het kwade Keizerrijk Nilfheim zal niet wijken voordat men het Kristal in handen heeft. Zo lang men kan herinneren zijn de twee rijken met elkaar in oorlog.

King Regis van Lucis stuurt een elite-eenheid genaamd Kingsglaive op pad. Maar gesteund met de magie van hun Koning vechten Nyx Ulric en zijn troepen voor de kroonstad Insomnia om zo Niflheim’s Keizerlijkere leger krachtig te houden. King Regis kan enkel ingaan op een vreselijk ultimatum: al het land buiten de hoofdstad afstaan en zijn zoon uithuwelijken aan Lady Lunafreya, gevangene van Niflheim. Insomnia verandert in een spectaculair slagveld met als inzet de overleving van het Koninkrijk zelf.

Over FINAL FANTASY XV:
FINAL FANTASY XV is de veelbesproken action roleplaying game (RPG) en het 15e hoofddeel in de iconische FINAL FANTASY franchise. Spelers sluiten zich aan bij kroonprins Noctis en zijn vrienden in een intrigerende wereld waar fantasie en realiteit elkaar kruizen. Zo ga je op een epische reis vol kameraadschap, liefde en wanhoop terwijl je langzaam het lot van Noctis ontrafelt en de wapens oppakt tegen het oorlogszuchtige keizerrijk Nilfheim. Met een aansprekende cast, adembenemende graphics, open wereld exploratie en actievolle real-time combat is FINAL FANTASY XV is de ultieme FINAL FANTASY ervaring voor fans en nieuwkomers. FINAL FANTASY XV verschijnt op 30 september 2016 voor Xbox One en PlayStation®4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x