Home Gaming Beyond The Wire breidt zijn arsenaal uit met Operation III

Beyond The Wire breidt zijn arsenaal uit met Operation III

by Jos Vis

Redstone Interactive en Offworld Industries – de ontwikkelaar van de succesvolle militaire simulator Squad – zijn verheugd om details te onthullen van de tweede update die landt in grootschalige multiplayer first-person shooter Beyond The Wire, Operation III: Canada’s 100 Days genaamd, waarmee de aanbod beschikbaar voor degenen in de loopgraven van de FOD. De update wordt vandaag gelanceerd om 12.00 uur PT (20.00 uur GMT, 21.00 uur CET).

Operation III brengt de Canadian Expeditionary Force in het spel, gecreëerd door Canada voor dienst in het buitenland in de Eerste Wereldoorlog. Deze strijdkrachten zullen voor authenticiteit varianten van vroege oorlog en late oorlogsuitrusting bevatten, waarbij de meeste facties ook vroege oorlogsuitrusting en wapens krijgen in deze update. Het Duitse Jäger-regiment voegt zich bij de CEF, een aanduiding voor lichte infanterie-eenheden van het Duitse rijk, uitgerust met wapens zoals de angstaanjagende K98AZ.

Op het gebied van kaarten brengt Vimy Ridge een belangrijk onderdeel van de Slag bij Arras naar spelers, met de CEF, de Franse Republiek en het Duitse rijk. Dit beschikt over een reeks verschillende biomen zoals Niemandsland, dorpen, bossen, militaire vestingwerken, kampen en loopgravennetwerken.

Vieil Armand – ook bekend als Hartmannswillerkopf – vervoert spelers naar een piek in de Vogezen, waarbij troepen van het Duitse Rijk en de Franse Republiek naar de eerste kaart in het spel met sneeuwcondities worden gegooid. Verticality voegt nieuwe tactische opties toe, samen met winderige steengeulen, tunnels, grotten en bossen.

YouTube video


Operation III voegt een groot aantal nieuwe wapens toe voor zowel de Canadian Expeditionary Force, waaronder de beruchte Ross Rifle Mk.III; het M1895 “Potato Digger” zware machinegeweer; en het 2e model “Hand Ejector” Revolver gebruikt door Canadese officieren.

Franse troepen krijgen ook een selectie nieuwe wapens, waaronder het veldkanon Canon de 75 modèle 1897 en de Hotchkiss M1914, het belangrijkste zware machinegeweer van de Franse Republiek. Bovendien hebben de Harlem Hellfighters nu toegang tot het nauwkeurige en betrouwbare Berthier 1907/05-servicegeweer.

Andere nieuwe toevoegingen aan het wapenaanbod in Beyond The Wire zijn de M1918 BAR; de nabij gelegen MP18; en de K98AZ, met de kortere loop en het gebruiksgemak, waardoor het een favoriet van het Duitse rijk was.

De update brengt ook wijzigingen in het hoofdmenu met zich mee, waardoor het een thematisch maar strak nieuw uiterlijk krijgt, waarbij alle elementen ook zijn bijgewerkt en gestroomlijnd, inclusief Server Browser en Instellingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x