Home Gaming Gynoug – The Winged Warrior Returns (Switch/PS4/Xbox) komt 12 november

Gynoug – The Winged Warrior Returns (Switch/PS4/Xbox) komt 12 november

by Jos Vis

Indie-uitgever Ratalaika Games is verheugd aan te kondigen dat de veelgeprezen retro-shooter, Gynoug, op 12 november digitaal wordt uitgebracht.

Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox en Nintendo Switch.

The Real McCoy!

Oorspronkelijk uitgebracht op Sega Mega Drive, zullen Amerikaanse fans van dit beest van een shooter, daar bekend als Wings of Wor, binnenkort, net als iedereen, deze niet te missen titel op de nieuwste consoles kunnen ervaren. Dit zwaargewicht barst van de actie en de vernietiging die je schermen zal doen oplichten. Het lijkt op het eerste gezicht misschien weer een ander horizontaal scrollen, zoeken en verhogen van de hel, maar de speelbaarheidsfactor en uitdaging zijn onovertroffen.

Klaar om te vechten

De planeet is gedecimeerd door een virus dat is getransformeerd en gemuteerd in een ras van enkele van de meest angstaanjagende wezens ooit! Zij zijn de Mutanten van Iccus, geleid door de verschrikkelijke Destroyer. Velen hebben de mutanten voor u aangenomen… en velen hebben gefaald. Nu is het uw beurt. Van de diepste grotten van Iccus tot de buik van het beest zelf, je moet vliegen en vechten voor het leven van je planeet! Het zal niet gemakkelijk zijn… maar dan zijn de beste gevechten dat nooit! Vernietig de vernietiger en Iccus zal worden gered, de lucht is weer vrij. Maar als je faalt, worden je vleugels geknipt… voor altijd!

Maak je klaar voor de actie

Zes niveaus van doe-of-die-actie en je vernietigt alles dat je durft uit te dagen of zelfs maar in je vizier komt. Een ‘power-up-systeem’ doet zijn naam echt eer aan, want naarmate je vordert en slaagt, verhoogt het je vuurkracht en de algehele kracht die je kunt uitoefenen drastisch! Gekleurde kristallen en bollen kunnen worden gestraald terwijl ze op wonderbaarlijke wijze verschijnen om je nog meer extra kracht te geven en mis de rode bol niet, want dat is een echte bonusupgrade. Hoe meer lichtbollen je verzamelt, hoe meer gevarieerde upgrades je krijgt. Zoek de amberkleurige bol en een echte traktatie is in petto. Hoewel veel van de acties inmiddels gebruikelijk zijn in dit genre, zijn er genoeg verrassingen in petto.

Vijandelijke bazen, minibazen, geesten, vreemde en prachtige wezens en objecten verschijnen allemaal en ze zijn niet louter voer om aan gruzelementen te worden geschoten. Snelle reacties zijn vereist!

Functies:

  • Hoge configureerbare CRT-shader
  • Speciale modus die toegankelijkheidsfuncties mogelijk maakt
  • Terugspoelmodus en statusfunctie voor opslaan/laden
  • Dynamische muziek
  • Steeds veranderende spelniveaus
  • Lange niveaus van mythische, ondergrondse, spelonkachtige vurige achtervolging
  • Garganische vijanden
  • Epische confrontatie met eindbazen op middenniveau en eindniveau

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x