Home Gaming Bethesda laat zien wat het te bieden heeft op gamescom 2019

Bethesda laat zien wat het te bieden heeft op gamescom 2019

by Jos Vis

Op 19 augustus opent gamescom opnieuw de deuren en Bethesda is gedurende de hele periode aanwezig. Dit jaar, samen met onze hardware partners ASUS Republic of Gamers en Boostboxx, kijken we ernaar uit om alle bezoekers op onze stand, die zich in Hall 8, C020 – B021 bevindt, te verwelkomen. 

Hands-on DOOM Eternal voor het ‘Year of DOOM’
Kom het ‘Year of DOOM’ vieren nu de baanbrekende reeks van id Software zijn 25e verjaardag viert. Dit jaar staat onze consumentenstand volledig in het teken van DOOM Eternal. Voor het eerst krijgen bezoekers in Duitsland de kans om de game te spelen vóór de wereldwijde lancering op 22 november. 

Breng ons een bezoekje in Hall 8 in de Entertainment Area om zélf DOOM Eternal te spelen waar we, in tegenstelling tot de traditionele wachtrij, nu ook onderdeel zijn van gamescom’s officiële, digitale wachtrijsysteem. Je krijgt zelfs de kans om “ DOOM te spelen én iets goed te doen”, aangezien we 0.666m² bos aanplanten per bezoeker die de demo op onze stand speelt. En voor zij die gewoon alle DOOM Eternal-actie willen opnemen zonder zelf te spelen, heeft de stand een unieke, verhoogde ‘Spectator Area’ waar gasten kunnen kijken naar andere bezoekers die spelen. 

Daarnaast heeft de stand dit jaar de volgende zaken te bieden: 

LIVE VANUIT GAMESCOM

  • We zenden dagelijks live uit vanuit onze MainStream studio, rechtstreeks vanop de stand op https://www.twitch.tv/bethesda_de
  • De stand heeft ook een tweede, volledig uitgeruste livestream studio op de show floor. Streamers die meer willen weten over de gratis te gebruiken studio, kunnen contact opnemen met community_de@bethsofteurope.com  voor meer informatie.

WORD DE ‘DOOM SLAYER’

  • Word de DOOM Slayer: poseer met de helm uit de Collector’s Edition voor een uniek, hel-achtig scherm met de BFG in je handen. Een primeur in Europa!

PARTNERS

  • Krijg je maar niet genoeg van DOOM Eternal? Breng een bezoek aan onze vrienden van Xbox in Hall 8 of aan die van Google Stadia in Hall 9 voor nóg meer hands-on stations.

Focus op de community
Net als de voorgaande jaren, breiden we onze activiteiten op en rond gamescom verder uit en nodigen we onze community uit om met ons mee te doen aan een hoop verschillende evenementen. 

Beginnend met de première van Fallout C.A.M.P. op donderdag 22 augustus in Meltdown Cologne. Fallout-fans kunnen er hun pioniersgeest loslaten en praten met gelijkgestemde overlevenden terwijl ze vieren, spelen en Fallout-goodies oppikken tijdens dit unieke evenement. 

Daarbovenop is er nog meer DOOM (het is wel degelijk het ‘Year of DOOM!’) aangezien Duitslands populairste Let’s Player en gigantische DOOM­-fan, Gronkh, op vrijdag 23 augustus van 9u-18u een exclusieve ‘Meet and Greet’ houdt in de Red Bull Area op P8, net achter Hall 8. 

Als laatste, vindt gamescom’s jaarlijks ESO tavern-evenement op zaterdag 24 augustus plaats in Herbrand’s Ehrenfeld. Als het grootste Elder Scrolls Online­-community evenement ter wereld, zullen honderden fans aanwezig zijn, naast ESO­-ontwikkelaars Matt Firor (Studio Director), Rich Lambert (Creative Director), Mike Finnigan (Dungeon Lead) en Rob Garrett (Lead Gameplay Designer). Tickets zijn al uitverkocht, maar je kan het evenement vanuit de venue nog steeds via onze livestream volgen, via volgende link:https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/56631

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d