Home TVSeries Beroemde X-Men-tweestrijd in nieuw seizoen ‘The Gifted’

Beroemde X-Men-tweestrijd in nieuw seizoen ‘The Gifted’

by Mark van Truijen
Dinsdag 2 oktober start op FOX het tweede seizoen van Marvel-serie ‘The Gifted’, dat zich afspeelt in het Marvel-universum van film- en comic-reeks The X-Men. Het verhaal van de serie, die is uitgeroepen tot de nummer drie nieuwe hitserie van 2017 (volgens E! Online ), wordt precies een half jaar na de ontknoping van seizoen 1 hervat. Het nieuwe seizoen heeft de subtitel ‘Dawn Of The Mutant Age’ gekregen en laat de kijker getuige zijn van een mutantenstrijd die de basis vormt van de iconische The X-Men film- en comicreeks.
 
In The X-men prequel ‘The Gifted’ doet het karakter Reeva Page (gespeeld door Grace Buyers, bekend van ‘Empire’) dit seizoen haar intrede als de meedogenloze mutantenleider van verzetsgroep ‘The Inner Circle’. Ondertussen gaat het verzwakte Sentinel Services, de gevreesde opsporingsdienst uit seizoen 1, verder met het genadeloos opjagen van de hoofdpersonen.
image
Cast en personages ‘The Gifted’
‘The Gifted’
De serie ‘The Gifted’ vertelt het verhaal van het gezin Strucker. Als blijkt dat de kinderen beschikken over mutantenkrachten is er geen andere mogelijkheid dan te vluchten. Opgejaagd door opsporingsdienst Sentinel Services zoekt het gezin hulp bij een groep gelijkgestemde mutanten.
De serie bevat een indrukwekkende cast met Stephen Moyer, Amy Acker, Natalie Alyn Lind en Percy Hynes White als de familie Strucker. De mutanten worden gespeeld door Sean Teale, Jamie Chung en Emma en Blair Redford. In seizoen twee wordt onder andere het personage Reeva Paige geïntroduceerd, een rol van Grace Buyers (Empire). ‘The Gifted’ is een productie van 20th Century Fox Television in samenwerking metMarvel Television. Bryan Singer (The X-Men-filmreeks), Matt Nix en Lauren Shuler Donner zijn de uitvoerend producenten van de serie.  Het eerste seizoen van ‘The Gifted’ wordt momenteel in dubbele afleveringen uitgezonden op de donderdagavond (20.05 uur op FOX).
The Gifted – seizoen 2, vanaf dinsdag 2 oktober iedere week om 20.05 uur op FOX
(binnen een week na de Amerikaanse premières)
image image
Scènes uit het tweede seizoen van ‘The Gifted’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x