Home Gaming Beleef vanaf 30 januari nieuwe avonturen in Final Fantasy XIV online met patch 4.2

Beleef vanaf 30 januari nieuwe avonturen in Final Fantasy XIV online met patch 4.2

by Mark van Truijen

Warriors of Light worden opgeroepen hun wapens te grijpen, want op 30 januari verschijnt de nieuwste update voor FINAL FANTASY® XIV Online. Patch 4.2, getiteld “Rise of a New Sun”, brengt een schat aan nieuwe content naar de veelgeprezen MMO en levert een vervolg op het stormachtige verhaal van deStormblood™-uitbreiding.

FF XIV 4.2 Byakko.jpg
Byakko, een van de Four Lords

Avonturiers kunnen ook bewijzen wat ze waard zijn in het volgende, angstwekkende hoofdstuk van de Omega raid-serie. Daarnaast kunnen ze twee nieuwe kerkers verkennen, en het opnemen tegen de eerste van de legendarische Four Lords in een spannende nieuwe beproeving.

FF XIV 4.2 Ananta.jpg
Ananta Beast Tribe Quests

Hieronder een overzicht van de content die de patch levert:

  • Nieuwe Main Scenario Quests – Dankzij de heldendaden van de Warrior of Light en de langverwachte terugkeer van Raubahn, vervolgt Ala Mhigo zijn gestage mars naar herstel. Het rommelt echter in het Oosten, waar zorgwekkende geruchten over Doma klinken.
  • Nieuwe Raid Dungeon – Het volgende hoofdstuk in de Omega raid-serie, getiteld Omega: Sigmascape, arriveert om de Warrior of Light nog zwaarder op de proef te stellen. Nadat eerder al bekende gezichten uit FINAL FANTASY V verschenen, toont de trailer van Sigmascape veel elementen die sterk doen denken aan FINAL FANTASY VI
  • Nieuwe Trial – Ontmoet een van de Four Lords, Byakko, in deze uitdagende nieuwe Trial die het startschot geeft voor een verse reeks zijmissies.
  • Nieuwe Dungeons – Twee nieuwe, high-level Dungeons: Hells’ Lid en The Fractal Continuum (Hard).
  • Nieuwe Beast Tribe Quests – De Vira, één van de stammen van de slangachtige Ananta, steunen het verzet al lang door krijgers te leveren. Nu vragen ze op hun beurt de Warrior of Light om hulp.
  • Glamour Dressers – Ga naar herbergen om kleding, wapens en gereedschappen om te zetten in ‘glamours’, en combineer deze in een compleet ensemble. Zo kunnen spelers de outfits van hun personages gemakkelijk aanpassen.
  • The Feast PvP-updates – Naast een nieuwe regelset en de toevoeging van de Crystal Tower Training Grounds-map, laat het nieuwe PvP-teamsysteem groepen van maximaal zes spelers deelnemen aan klassementen, waarbij ze via een speciale groepchatfunctie kunnen communiceren.
  • Een nieuwe Duty Recorder-functie – Analyseer je raids vanuit verschillende perspectieven om je tactieken te verbeteren, of beleef je machtigste gevechten opnieuw, met deze nieuwe terugspeelfunctie.
  • Housing-updates – Er worden nieuwe buurten toegevoegd aan de vier woonwijken.
  • Verbeterde acties voor de bard, aanvullende inventaris door gebruik van een nieuwe opslagfunctie, nieuwe, krachtige wapens en meer.

Hier vind je meer informatie over de inhoud van Patch 4.2.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x