Home Gaming BELEEF EEN NIEUWE KLEURREIJKE AVONTUUR IN KIRBY AND THE RAINBOW PAINTBRUSH

BELEEF EEN NIEUWE KLEURREIJKE AVONTUUR IN KIRBY AND THE RAINBOW PAINTBRUSH

by Jeffrey van den Bogaart

Teken regenboogtouwen om Kirby door een prachtige, kleurrijke HD-wereld te loodsen in dit exclusieve Wii U- avontuur

Kirby’s avonturen komen voor het eerst naar de Wii U Kirby and the Rainbow Paintbrush, Vanaf 8 mei kun je aan je slag met Kirbi. Nu deze game naar de Wii U komt heeft deze game een unieke besturingsmogelijkheid, De besturing is namelijk gebaseerd op de touchscreenbesturing.
Spelers moeten Kirby vooruit helpen en beschermen door met de stylus lijnen op de Wii U GamePad te trekken. Die lijnen veranderen in regenboogtouwen waar Kirby langs rolt.

kirby 2

Het spel is geschikt voor twee, drie of vier spelers tegelijk, waarbij maximaal drie vrienden Waddle Dees kunnen besturen met de Wii-afstandsbedieningen om Kirby te helpen. Spelers kunnen ook één keer per dag amiibo-figuren gebruiken om Kirby speciale vaardigheden te geven.

Kirby’s nieuwste spel speelt zich af in een prachtige wereld die volledig van klei is gemaakt. Wanneer alle kleuren uit Dream Land zijn verdwenen, moet Kirby die terugbrengen door op zeven planeten vijanden te verslaan en puzzels te kraken. Tijdens je avontuur heb je bv een looping dat geeft Kirby een extra snelheidsboost, terwijl de touwen ook dienst kunnen doen om Kirby te beschermen tegen vijanden en gevaren, of om puzzels op te lossen. Met een slim geplaatst touw kun je bijvoorbeeld een waterval blokkeren of een geheime ruimte ontdekken. Dit keer kan Kirby ook veranderen in een tank, onderzeeër of raket, elk met unieke mogelijkheden en touchscreenbesturing.

images
Kirby and the Rainbow Paintbrush is een feest om samen te spelen met vrienden en familie. Maximaal drie extra spelers kunnen op elk moment het plezier mee beleven. De speler die Kirby bestuurt tekent regenboogtouwen op de GamePad, terwijl de andere spelers Wii-afstandsbedieningen gebruiken om als Waddle Dee-personages Kirby te helpen, bijvoorbeeld bij het ontdekken van de vele bonussen in het spel. Hoewel iedereen uiteindelijk moet samenwerken om een stage te voltooien, ontstaan er tegelijk kleine, vriendelijke competities om onderweg de meeste sterren te verzamelen.
Deze game is ook compatibel met sommige amiibo-figuren. De amiibo van Kirby, King Dedede en Meta Knight kunnen één keer per dag en per stage gebruikt worden om Kirby speciale vaardigheden te geven. Als in een bepaalde stage de Kirby-amiibo tegen de Wii U GamePad wordt gehouden, krijgt Kirby een onbeperkte Star Dash, die je anders alleen kunt activeren door 100 sterren te verzamelen. Een King Dedede-amiibo geeft Kirby een hoed die hem zes levensbalken geeft in plaats van vier. De Meta Knight-amiibo geeft Kirby een masker waarmee hij snel vooruit kan schieten, zelfs dwars door kleine vijanden heen.
Kirby and the Rainbow wordt op 8 mei uitgebracht voor de Wii U, zowel fysiek in de winkels als digitaal in de Nintendo eShop van de Wii U.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x