Home Gaming AIRMECH ARENA GRATIS NAAR XBOX ONE EN PLAYSTATION 4

AIRMECH ARENA GRATIS NAAR XBOX ONE EN PLAYSTATION 4

by Mark van Truijen

Dit voorjaar ontdek je in AirMech Arena de toekomst van het strijdveld, waar je met hyperfuturistische wapens epische veldslagen gaat uitvechten. Deze real-time action strategy game zal gratis te spelen zijn via Xbox Live voor Xbox One* en PlayStation Network voor PlayStation 4.

AirMech Arena speelt zich af in een door oorlog verscheurde toekomst. Hier commandeer jij de AirMechs: onvoorstelbaar krachtige wapens die bovendien kunnen transformeren. Er zijn negen verschillende AirMechs met elk hun eigen unieke kenmerken, waarbij je van vorm kunt veranderen om snel te schakelen tussen aanvallen op de grond en in de lucht.

 

Met behulp van je AirMechs bouw je gigantische legers die op jouw bevel vijandige forten aanvallen en je eigen basissen beschermen. Hierdoor speel je nieuwe waardevolle eenheden vrij, maar ook piloten, speciale items en strijdkleuren om je leger een eigen gezicht te geven.airmair

AirMech Arena biedt je verschillende spelvormen. Zo kan je alleen spelen in de singleplayermodus, maar ook samen met of juist tegen anderen vechten in de multiplayermodus. Hierbij vorm je teams van maximaal vier spelers. Teamwork is essentieel, want terwijl jullie het territorium van de vijand binnendringen moeten de eigen forten goed beschermd blijven en is de aanvoer van nieuwe grondstoffen van levensbelang. Tot slot is er nog een speciale toeschouwersmodus om de wedstrijden van anderen te bekijken.

 

Kijk voor meer informatie over AirMech Arena op: www.AirMechArena.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: