Home Gaming Bekijk nu de volledige Borderlands 3 Gameplay Reveal Presentatie en Trailer

Bekijk nu de volledige Borderlands 3 Gameplay Reveal Presentatie en Trailer

by Jos Vis

Gisteren heeft de Borderlands 3 Gameplay Reveal livestream plaatsgevonden, met een uitgebreide presentatie met live gameplay en nieuwe details over de werelden, wapens, mechanica en meer van het spel.

Leden van het ontwikkelingsteam van Gearbox demonstreerden twee van de vier nieuwe Vault Hunters: Daan, de doorgewinterde heimelijke huurmoordenaar die een verscheidenheid aan hightech gadgets gebruikt, en Amara, de melee-gerichte Siren die etherische vuisten kan oproepen om haar vijanden te mopperen. Samen pakten ze nieuwe delen van de klassieke Borderlands planeet Pandora aan voordat ze overstapten op een geheel nieuwe planeet: de futuristische, neon doordrenkte stadsgezichten van Promethea.

De presentatie werd beëindigd met een gloednieuwe trailer die het epische bereik van Borderlands 3 laat zien – het grootste en meest rijke Borderlands-spel tot nu toe. Zie nieuwe vijanden, locaties en wapens, en er zijn er nog veel meer in de maanden voorafgaand aan de 13 september-lancering van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: