Home Featured Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor mei 2019

Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor mei 2019

by Jos Vis

Binnenkort bij Xbox Game Pass: Wolfenstein II: The New Colossus, Wargroove en meer…

Wolfenstein II: The New Colossus(2 mei)

Speel als de oorlogsheld BJ Blazkowicz en ontketen de tweede Amerikaanse revolutie. Jaag samen met een groep verzetsstrijders op de kwaadaardige Frau Engel en vernietig haar nazi-oorlogsmachine. Met je krachtige wapens en dynamische vaardigheden ga je de strijd aan in het door de nazi’s geteisterde Amerika.

Wargroove (2 mei)

Als het koninkrijk Cherrystone wordt aangevallen, slaat de jonge koningin Mercia op de vlucht. Opgejaagd door de vijand gaat ze in andere landen op zoek naar bondgenoten die haar willen helpen om het rijk te redden.

Surviving Mars (9 mei)

In deze game bouw je een zelfstandige Mars-kolonie op voor menselijke bewoners van de rode planeet. Door de gevaarlijke omstandigheden is dat nog niet zo eenvoudig. Er zijn nauwelijks grondstoffen te vinden en gewoon ademen kan een mens er ook niet.

Tacoma (9 mei)

De Venturis Corporation wil zijn kunstmatige intelligentie terug en daar mag jij voor zorgen. Centraal in Tacoma staat het digitale surveillancesysteem van de faciliteit. Dit bevat 3D-opnamen van cruciale momenten uit het leven van de bemanning van het station.

Black Desert (9 mei)

Beleef een meeslepend avontuur vol snelle gevechten in de uitgestrekte wereld van Black Desert. Het verhaal speelt zich af tijdens een conflict tussen twee rivaliserende landen, de republiek Calpheon en het koninkrijk Valencia. Tijdens je enerverende reis krijg je hulp van een Black Spirit, een metgezel wiens lot samenhangt met dat van jezelf. Samen ontdek je het geheim van de Black Stones en hun vernietigende effecten in deze uitgebreide MMORPG voor Xbox One.

For the King (10 mei)

Onderneem een gevaarlijke en uitdagende reis door verschillende rijken in deze strategische RPG met tabletop- en roguelike-elementen. Ontrafel het mysterie rond de dood van de koning in je eentje of herstel online of lokaal in coöp de orde in de rijken. Xbox Game Pass-leden hebben als extra voordeel dat ze de game al op 7 mei kunnen spelen. Dat is drie volle dagen voor de release!

The Surge (16 mei)

Welkom bij CREO, de megacorporatie die onze wereld redt! Op je eerste werkdag verlies je het bewustzijn door een catastrofale gebeurtenis, waarna je bijkomt in een verwoest gedeelte van het complex. Hier wil alles en iedereen je doden, van op hol geslagen robots tot versterkte collega’s en opstandige AI.

LEGO Batman 3 (16 mei)

Batman gaat samen met de andere superhelden van DC Comics naar de ruimte om te voorkomen dat de boosaardige Brainiac de aarde vernietigt. De grootste superhelden reizen samen met de sluwste schurken naar de lantaarnwerelden om de ringen te verzamelen en Brainiac te verslaan.

Geniet van deze content-updates met Xbox Game Pass:

Rocket League, een kruising tussen voetbal en racen en een bekroonde physics-game die vooral in multiplayer tot zijn recht komt. Kies uit verschillende spectaculaire voertuigen en laat zien dat je een Xbox-fan bent met het Xbox Customization Pack. Dit pakket is gratis voor alle Xbox Game Pass-leden en bevat wielen, een boost, een Octane-sticker en een banner. Het is tot 15 juli* exclusief verkrijgbaar voor Xbox Game Pass-leden, waarna het beschikbaar is voor alle Xbox-spelers.

Download ook deze geweldige updates voor games die al beschikbaar zijn met Xbox Game Pass:

  • De Village & Pillage-update voor Minecraft – Ontdek de meest avontuurlijke update tot nu toe. Verdedig je tegen nieuwe gevaren, bouw met nieuwe blokken en geniet van het leven in gloednieuwe dorpen.
  • Sea of Thieves kijkt terug op een avontuurlijk jaar. De Anniversary-update bevat Tall Tales – Shores of Gold, The Arena en The Hunter’s Call. Nu verkrijgbaar!
  • Voor State of Decay 2 is er de Create Your Own Apocalypse-update, met extreem dodelijke zombies, een bloedplaag die zich nog sneller verspreidt en vijanden die je met één schot door het hoofd kunnen doden. Wat een nachtmerrie!
  • Human: Fall Flat zoekt de duisternis op met de Dark Level-update. Het is het grootste en mooiste level tot nu toe voor deze game. Speel nu met je vrienden.

Games with Gold voor mei 2019

Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

Marooners:

Te downloaden van 1 tot 31 mei op Xbox One

In de waanzinnige partygame MAROONERS speel je samen met maximaal 6 vrienden online of gewoon samen op de bank. Er zijn 25 verschillende games en arena’s waarin je elkaar het leven heerlijk zuur kunt maken en volop kunt genieten van al het leedvermaak, zelfs na je dood!

The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour:

Te downloaden van 16 mei tot 15 juni op Xbox One

Sla je slag in THE GOLF CLUB 2019 FEATURING PGA TOUR. Test je golfvaardigheden in het carrièrespeltype met een officiële PGA-licentie.

Earth Defence Force: Insect Armageddon:

Te downloaden van 1 tot 15 mei op Xbox One en Xbox 360

Verdedig de aarde tegen aliens in EARTH DEFENSE FORCE: INSECT ARMAGEDDON. Duizenden reusachtige buitenaardse insecten komen op de aarde af en alleen de Earth Defense Force kan ze tegenhouden.

Comic Jumper:

Te downloaden van 16 tot 31 mei op Xbox One en Xbox 360

Stap in een waanzinnig strip-avontuur in de game COMIC JUMPER. Als Captain Smiley moet je aan de slag om de problemen uit andere strips op te lossen: je eigen comic verkoopt namelijk niet zo goed.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: