Home Movies Bekijk nu de final trailer van Sing 2

Bekijk nu de final trailer van Sing 2

by Mark van Truijen

Vanaf 1 december verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.

 In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Egbert-Jan Weeber, Gordon, Rop Verheijen, Matteo van der Grijn, Do, Holly Mae Brood, Hans Dagelet, Emma Heesters, Giovanca, Frank Lammers, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Ruba Zai en Alain Clark.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x