Home Gaming Bekijk de Trailer van The Waylanders

Bekijk de Trailer van The Waylanders

by Jos Vis

Vers van hun exclusieve onthulling op IGN Live op Gamescom 2019 en precies een jaar nadat het voor het eerst werd aangekondigd, deelt Gato Studio een absoluut verbluffende kijk op epische tijdreizende RPG, The Waylanders met een geheel nieuwe filmtrailer. Ze zijn ook verheugd om aan te kondigen dat ze zich bij de verhalende hoofdrolspeler Emily Grace Buck hebben gevoegd, wiens harde werk deze toch al stellaire verhaallijn heeft gevormd, ook de toevoeging van de legendarische scenarioschrijver, Chris Avellone, naast Emmy Award-winnende muzikant, Inon Zur (Dragon Age): Origins, Fallout 3, Crysis) die de rit meemaken als de hoofdmuzikant van het project.

Chris Avellone brengt een uitgebreid cv mee en werkt de afgelopen 18 maanden aan The Waylanders. Met eerdere credits voor games zoals Fallout: New Vegas en Divinity: Original Sin 2, en komende credits voor AAA-projecten zoals Star Wars Jedi: Fallen Order en Dying Light 2, voegt Avellone toe aan een al best beoordeeld schrijfteam dat bestaat uit verhalend hoofd Emily Grace Buck (Telltale’s The Walking Dead), consultant Mike Laidlaw (Dragon Age: Origins, Jade Empire) en gamedirecteur Sergio Prieto. Samen werkt dit voorbeeldige team aan een geweldig en fantastisch RPG-verhaal.

Inon Zur, de hoofdmuzikant voor het project The Waylanders, is ook geen onbekende in de wereld van videogames. Bekend om zijn internationaal geprezen werk over de Fallout-saga en het onvergetelijke hoofdthema, heeft Zur zijn naam gezien in de credits van veel van de grootste heavy-hitters van de game, waaronder Dragon Age: Origins, Soulcalibur V, Dragon’s Dogma en meer. Hij is een Emmy prijswinnaar en driemaal BAFTA-genomineerde.

The Waylanders, een spannende fantasy-RPG geïnspireerd op klassiekers als Dragon Age: Origins en Baldur’s Gate, toont een unieke, op feesten gebaseerde ervaring die de tijd reist tussen twee verschillende tijdperken – Keltisch en middeleeuws – met een rijke geschiedenis die grotendeels is over het hoofd gezien in video game overlevering tot nu toe. Keuzes die in een bepaalde periode worden gemaakt, kunnen in de andere periode ernstige gevolgen hebben, wat betekent dat spelers de impact van hun beslissingen op verrassende en schokkende manieren zullen voelen.

De innovatieve gameplay biedt unieke formaties voor diepe, tactische gevechten, in combinatie met 6 basis- en 30 geavanceerde klassen, evenals 5 speelbare races (gebaseerd op Keltische mythologie) met volledige personage-aanpassing en verschillende oorsprong voor je personage.

Metgezellen zijn een integraal onderdeel van elke RPG-ervaring en The Waylanders biedt een verscheidenheid aan reisgenoten die met u mee kunnen op uw reis. De speler kan diepgaand met zijn metgezellen praten, zijn verleden ontdekken, loyaliteitsmissies spelen en zelfs romans met hem ervaren.

De Waylanders komen in 2020 naar de pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: