Home Gaming Bekijk de nieuwe trailer van THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors

Bekijk de nieuwe trailer van THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors

by Jos Vis

ININ Games, het publicatielabel van United Games GmbH, heeft vandaag een nieuwe extra grote trailer voor THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors uitgebracht en de lanceringsdata voor Europa en Noord-Amerika bevestigd.

Het langverwachte vervolg op de arcadehit zal op 30 augustus in Europa worden uitgebracht en op 15 oktober in Noord-Amerika op Nintendo Switch en Sony PlayStation 4. De game was oorspronkelijk gepland om gelijktijdig in beide markten te worden uitgebracht. De reden voor het uitstel op korte termijn in Noord-Amerika zijn onvoorziene logistieke uitdagingen, die ondanks intensieve inspanningen niet op tijd konden worden opgelost. ININ wil zijn excuses aanbieden aan de vele fans die nu al te popelen zijn om dit meesterwerk te spelen. Als kleine vergoeding voor een langere wachttijd, bevat de fysieke release enkele extra items die later worden onthuld.

Er is meer goed nieuws: de game wordt uitgebracht als een volledig ongesneden ervaring in Europa en de VS, inclusief de optie om de kleur van de hit-effecten in rood te veranderen. Het bevat ook vijanden die op dat moment niet in de Western Super Nintendo-versie waren opgenomen. Een uitgebreid inzicht in de functies en personages wordt geboden door de zes minuten durende XXL-trailer die vandaag is uitgebracht.

De volledig herziene side-scrolling arcade brawler THE NINJA SAVIORS – Return of the Warriors heeft een sterke cast van vijf speelbare personages en een overvloed aan individuele bewegingen, met twee volledig nieuwe gezichten die zich bij het team voegen: de kleine vrouwvormige android Yaksha, met telescopische armen die onvoorspelbare bewegingen uitvoeren en Raiden, een kolossale android die maar liefst 32000 kilogram weegt.

Gewapend met diamanten scherp staal, veranderen de Ninjas hun lichamen in woedende cyclonen – springend, schoppend en slaand door golf na golf van vijanden. In totaal acht niveaus, neem je het op tegen de tiran Banglar en zijn handlangers, alleen of met een vriend. Geniet dus van een nacht op de bank met je vrienden en haal herinneringen op aan het gouden tijdperk van co-op game-avonden uit de jaren 90 die je kent en waar je van houdt.

De originele ontwikkelaars, TENGO PROJECT, hebben de audio-visuals in elk opzicht verbeterd, waardoor een al uitstekend spel nog beter wordt! Naast coöpspel met 2 spelers, biedt TAITO’s nieuwste arcade-actiemasterpiece ook fans nieuwe 16-bit pixel art graphics en animaties, het vernieuwde geluid van TAITO’s legendarische huisband ZUNTATA, evenals een online ranglijstsysteem zodat je kunt vergelijken je vaardigheden voor jagers van over de hele wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d