Home MoviesDVD/Blu-Ray Begin het jaar goed met de DVD-releases van Woodshock Wind River en The Limehouse Golem

Begin het jaar goed met de DVD-releases van Woodshock Wind River en The Limehouse Golem

by Mark van Truijen

In januari 2018 laat je je meeslepen door het hypnotiserende drama Woodshock, ga je op jacht naar een moordenaar in een besneeuwd indianenreservaat Wind River of ontcijfer je cryptische boodschappen van The Limehouse Golem, die bij slachtoffers zijn achtergelaten.

Woodshock – 16 januari – DVD – trailer
In het hypnotiserende Woodshock volgen we Theresa (Kirsten Dunst), een jonge vrouw die het verlies van haar moeder probeert te verwerken. Wanneer ze haar angsten en schuldgevoelens met versterkte cannabis probeert te bestrijden, raakt ze langzaam in trance en wordt ze geconfronteerd met haar eigen isolatie, paranoia en verdriet.
Woodshock is het regiedebuut van modeontwerpsters Kate en Laura Mulleavy (Rodarte). Hartsvriendin Kirsten Dunst (The Beguiled, Melancholia) speelt de hoofdrol, naast Pilou Asbæk (Game of Thrones, Borgen) en Joe Cole (Secret in Their Eyes, A Prayer Before Dawn).

Lengte: 100 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99

Wind River – 23 januari – DVD en Blu-ray – trailer
Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI-agenta (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. De actiethriller Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.

Lengte: 111 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

The Limehouse Golem – 30 januari – DVD – trailer
Wanneer een seriemoordenaar met het bloed van zijn slachtoffers cryptische boodschappen achterlaat op de plaats van de misdaad, raakt Londen in de greep van angst. De mensen geloven dat alleen een legendarisch wezen, de mytische Golem, verantwoordelijk kan zijn voor deze gruweldaden. Inspecteur Kildare (Bill Nighy) wordt door Scotland Yard naar voor geschoven om een einde te maken aan de moorden van de zogenaamde “Limehouse Golem”.
De spannende thriller The Limehouse Golem is geregisseerd door Juan Carlos Medina. Met onder andere Bill Nighy (Their Finest, Love Actually), Douglas Booth (Loving Vincent, Noah) en Olivia Cooke (Bates Motel, Ouija).

Lengte: 109 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x