Home Gaming Battleborn® nu wereldwijd verkrijgbaar!

Battleborn® nu wereldwijd verkrijgbaar!

by Mark van Truijen

2K en Gearbox Software kondigen vandaag aan dat Battleborn®, de nieuwe first-person hero-shooter van de makers van Borderlands® nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PlayStation®4, Xbox One, en Windows PC.

Battleborn is een first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst, waarin 25 unieke speelbare helden een onwaarschijnlijk bondgenootschap vormen om de laatste ster in het universum te redden van een mysterieuze vijand vastbesloten het te vernietigen.

De game combineert de gestileerde stijl met Gearbox’s toonaangevende co-operatieve combat en biedt een enorme hoeveelheid content waarin je met de uitgebreide collectie van 25 diverse helden speelt, inclusief een door narratief gedreven story mode en drie verschillende competitieve multiplayer modi.

Welke modus ook gespeeld wordt, spelers ervaren diepe en aan te passen karakter ontwikkeling voor alle 25 speelbare helden, elk met hun unieke wapens, krachten en persoonlijkheden.

“Gearbox Software heeft het weer voor elkaar, het ontdekken van een nieuw subgenre en het intorduceren van de hero-shooter”, aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “zoals de geliefde Borderlands franchise zit Battleborn vol met Gearbox’ kenmerkende humor, diepe en leuke gameplay, een innemend episodisch verhaal en enorm veel herspeelbaarheid,

Battleborn is het resultaat van 5 jaar lang gepassioneerde en gedreven creativiteit en inventiviteit van een team van de beste groep van game ontwikkelaars waar ik ooit mee heb mogen werken”, zei Randy Pitchford, President van Gearbox Software. “Het feit dat het team niet kan stoppen met het spelen van Battleborn nadat we talloze uren hebben besteedt aan het optimaliseren van de ervaring met beta testers is een testament voor de kwaliteit en het plezier van de game. Iedereen bij Gearbox Software kan niet wachten om de game te spelen met de rest van de wereld.”

Battleborn’s story mode is een narratieve ervaring met meerdere hoofdstukken die alleen of samen tot aan 5 spelers splitscreen* en online gespeeld kan worden. Elk hoofdstuk is als een aflevering van een TV show, met het unieke plot van elke aflevering dat op zichzelf staat en de verhaallijn verder voortstuwt.

 

De drie verschillende competitieve multiplayer modi kunnen online gespeeld worden met maximaal 10 spelers in actievolle 5v5 matches, en bevat de volgende maps:

 

·         Capture: Teams van helden nemen het tegen elkaar op in een snelle death match en moeten objectives halen om te winnen.

·         Meltdown: Teams van helden moeten hun minions begeleiden terwijl zij naar hu dood marcheren in het midden van de map. Je scoort punten voor iedere minion die zichzelf in de verbrandingsoven gooit en het team met de meeste punten wint.

·         Incursion: Teams van helden moeten de sentry bots van hun basis verdedigen tegen golven van AI-controlled minions terwijl ze samen werken met hun eigen minions om de sentry bots van hun tegenstanders te vernietigen. 

2K en Gearbox hebben ook recent de details bekend gemaakt over de downloadable-content van Battleborn. Vijf add-on packs die na launch beschikbaar komen bevatten elk een PvE Story Operation en exclusieve skins en taunts. Spelers kunnen de vijf packs aanschaffen via de Season Pass voor E19,99

Daarnaast is de Battleborn Digital Deluxe Edition nu verkrijgbaar voor E 84,99 en bevat:

·         Battleborn de game;

·         Season Pass met alle vijf de DLC packs meteen toegang tot heroes 26-30 met release;

·         Taunts voor Oscar Mike, Miko, Caldarius, Phoebe, en Orendi;

·         “Cyber” character skin voor  Oscar Mike, Miko, Caldarius, Phoebe, en Orendi;

·         3 Legendary Gear packs;

·         Golden pedestal tijdens character select;

·         Golden Battleborn logo op title screen.

2K en gearbox gaan de game ook post-launch supporten met gratis content updates die vijf nieuwe speelbare heroes bevatten en het roster tot 30 zullen brengen. Nieuwe competetieve multiplayer modes, maps, balans updates en community features.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x