Home MoviesDVD/Blu-Ray Batman v Superman – vanaf 3 augustus op (3D) Blu-ray, DVD en VOD

Batman v Superman – vanaf 3 augustus op (3D) Blu-ray, DVD en VOD

by Mark van Truijen

Maak je op voor een oorlog van formaat met de komst van Batman v Superman: Dawn of Justiceop Blu-ray™ 3D, Blu-ray™, DVD, VOD en als Exclusive Extended Edition op 4K Ultra HD + Blu-ray™ en Ultimate Digibook. Dompel je onder in de wereld van twee legendes, die voor het eerst in één strijd samenkomen op het beeldscherm. De actie spat van het scherm, zeker met de exclusive extended editions, die ruim 2 uur aan bonusmateriaal bevatten.

Regisseur Zack Snyder (Man of Steel) brengt Oscar®- winnaar Ben Affleck (Argo) als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill (Man of Steel, The Man from U.N.C.L.E.) als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het scherm in “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot God verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige vigilante het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

 BvS DVD packshot - 3D.jpgBatman v Superman kent een ware sterrencast met rollen voor Oscar® genomineerde Amy Adams (American Hustle) als Lois Lane, Jesse Eisenberg (The Social Network) als Lex Luthor, Diane Lane (Unfaithful) als Martha Kent, Oscar® winnaars Jeremy Irons (Reversal of Fortune) als Alfred en Gal Gadot (Fast & Furious) als Wonder Woman/Diana Prince.

Batman v Superman is verkrijgbaar als 3 disc Blu-ray™ 3D, 2 disc Blu-ray™, 1 disc DVD, VOD, 2 disc 4K Ultra HD + Blu-ray™ Exclusive Extended Edition met ruim 120 minuten aan bonusmateriaal en Ultimate Digibook (2 disc Blu-ray™) Exclusive Extended Edition met ruim 120 minuten aan bonusmateriaal.

Bonusmaterialen:

•    Blu-ray™ en DVD: The Might and the Power of a Punch (5:00)
•    Blu-ray™, 3D Blu-ray™, 4K UHD & Ultra Digibook:
– Uniting the World’s Finest – glimp in de toekomst van DC’s nieuwe cinematische superhelden (16:00)
– Gods and Men (12:00)
– The Warrior, The Myth, The Wonder (21:00)
– Accelerating Design (23:00)
– Superman (7:00)
– Batman (8:00)
– Wonder Woman (7:00)
– Batcave (7:00)
– The Empire of Luthor (13:00)
– Save the Bats (5:00)

Releasedatum:  3 augustus 2016
Speelduur:
Theatrical Version: 151 minuten
  Ultimate Edition: 182 minuten
Kijkwijzer:
12; geweld

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x