Home Gaming Batman komt terug naar Rocket League

Batman komt terug naar Rocket League

by Jos Vis

Psyonix, de ontwikkelaar van videogames uit San Diego, heeft aangekondigd dat Batman terugkeert naar Rocket League om de headliner te zijn van het jaarlijkse Haunted Hallows Event dat morgen, 14 oktober, op alle platforms begint! Onder licentie van Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC, zal het komende Haunted Hallows in-game evenement nieuwe Event Challenges bevatten met Batman Super-Villain thema-items, een Batman-thema Rumble Limited Time Mode (LTM), de terugkeer van drie iconische Batmobiles , en nieuwe Arena-variant.

De inhoud met Batman-thema die in Haunted Hallows zal worden opgenomen, is:

  • Nieuwe evenementuitdagingen – Spelers voltooien Haunted Hallows-evenementuitdagingen om Batman Super-Villain-thema-items te ontgrendelen, zoals de Joker Dominus-sticker en -boost, Gotham’s Finest Merc-sticker, Harley Quinn-wielen en -topper, Poison Ivy-boost en meer.
  • Gotham City Rumble LTM – Rumble-modus wordt getransformeerd en power-ups hebben nu een thema naar Batman en zijn vijanden. Spelers kunnen Joker’s Boxing Glove, Harley’s Hammer gebruiken in plaats van de Boot, Poison Ivy’s vines in plaats van de Grappling Hook en meer.
  • Batmobiles & Bat-Signals – De Batmobile (1989), The Dark Knight’s Tumbler en de Batmobile (2016) zullen tijdens Haunted Hallows beschikbaar zijn in de Item Shop. Daarnaast zullen er drie Bat-Signal Goal Explosions zijn die pronken met het Bat-Symbol uit drie verschillende tijdperken. Alle Batmobiles en Goal Explosions zijn beschikbaar in de Batman Halloween-bundel voor 2000 credits, naast individuele Batmobile-bundels, plus de mogelijkheid om de Reel Life-stickers en Goal Explosions afzonderlijk aan te schaffen. Volledige prijzen en inhoud zijn te zien in de blog HIER.
  • Beckwith Park (Gotham Night) Arena Variant – Deze nieuwe tijdelijke arena is getransformeerd door de superschurken van Gotham City.

Haunted Hallows is morgen, 14 oktober tot 1 november, live. Tijdens het evenement kunnen alle spelers vanaf morgen de gratis Dark Knight Player-titel claimen als inlogbeloning.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: