Home Gaming Aankondiging van RICOCHET Anti-cheat: een nieuw initiatief voor Call of Duty

Aankondiging van RICOCHET Anti-cheat: een nieuw initiatief voor Call of Duty

by Jos Vis

Cheaten in videogames; helaas komt het wel eens voor. Soms lijkt het alsof er niets tegen te doen valt, maar zo nu en dan komt er een uitgever of ontwikkelaar met een initiatief. In dit geval gaat het om Activision, die aankondigt dat ze zich hiervoor inzetten. Hieronder kun je het statement van Activision lezen:

Valsspelen in Call of Duty is frustrerend voor spelers, ontwikkelaars en de hele community.

Onze teams hebben grote vooruitgang geboekt bij het bestrijden van dit hardnekkige probleem dat zo velen treft, maar we weten dat er meer moet worden gedaan.

Met trots introduceren we RICOCHET Anti-Cheat, een robuust anti-cheat systeem dat wordt ondersteund door een team van toegewijde professionals die zich richten op het bestrijden van oneerlijk spel.

Het RICOCHET Anti-Cheat-initiatief is een veelzijdige aanpak om bedrog te bestrijden, met nieuwe server-side tools die analyses controleren om bedrog te identificeren, verbeterde onderzoeksprocessen om cheaters uit te roeien, updates om de accountbeveiliging te versterken, en meer. De back-end anti-cheat beveiligingsfuncties van RICOCHET Anti-Cheat worden samen met Call of Duty: Vanguard gelanceerd, en later dit jaar met de Pacific-update voor Call of Duty: Warzone.

Naast serververbeteringen die met RICOCHET Anti-Cheat worden geleverd, is er een nieuwe pc-driver op kernelniveau, intern ontwikkeld voor de Call of Duty-franchise en als eerste gelanceerd voor Call of Duty: Warzone. Deze driver helpt bij het identificeren van cheaters en versterkt en versterkt de algehele serverbeveiliging. Het stuurprogramma op kernelniveau wordt later dit jaar gelanceerd naast de Pacific-update voor Warzone.

Hoewel de kerneldriver, die slechts een onderdeel is van RICOCHET Anti-Cheat, naar pc zal worden uitgebracht, zullen consolespelers die via cross-play spelen tegen spelers op pc ook profiteren. Het stuurprogramma op kernelniveau wordt later uitgebracht voor Call of Duty: Vanguard.

Wanneer RICOCHET Anti-Cheat wordt gelanceerd, zijn we van plan de komst ervan te versterken, zowel in-game als door gebruik te maken van onze communicatiekanalen – onze blog, sociale media en andere vormen van outreach – om iedereen op de hoogte te houden.

De inzet van het RICOCHET Anti-Cheat-team is het meedogenloze streven naar eerlijk spel, dat wordt bestreden tegen het ingewikkelde probleem van valsspelen. We zijn toegewijd en vastbesloten om het RICOCHET Anti-Cheat-systeem in de loop van de tijd te ontwikkelen, en vechten voor de gemeenschap tegen degenen die hun game-ervaring willen bederven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: