Home Gaming Batman: Arkham Knight Add-On – Batgirl: A Matter of Family – Vanaf vandaag verkrijgbaar

Batman: Arkham Knight Add-On – Batgirl: A Matter of Family – Vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment maken vandaag bekend dat de eerste story driven add-on voor Batman™: Arkham Knight – Batgirl: A Matter of Family vanaf vandaag verkrijgbaar is voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass voor PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One hebben gekocht en beschikken over een internetverbinding. De add-on kan ook los gekocht worden vanaf 21 juli voor € 6,99 via het PlayStation®Network en Xbox LIVE online entertainment netwerk van Microsoft.

Batgirl: A Matter of Family speelt zich af voor de gebeurtenissen in Batman™: Arkham Asylum en spelers kunnen voor de eerste keer de rol aannemen van Batgirl in de Batman: Arkham franchise. Wanneer The Joker Commissaris Gordon ontvoert en hem gegijzeld houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin alles op alles zetten om hem te redden zonder ten prooi te vallen aan de sinistere plannen van The Joker. Batgirl is getraind door Batman en combineert combat met ongeëvenaarde hacking vaardigheden waarmee ze haar vijanden neerhaalt, de omgeving kan manipuleren en puzzels oplost.

The Batgirl: A Matter of Family add-on content is ontwikkeld door WB Games Montréal en is gemaakt met gebruik van de Batman: Arkham Knight engine die door Rocksteady Studios is gebouwd. De overige Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content wordt momenteel ontwikkeld door Rocksteady Studios.   

01_Bat-Family Skin Pack_final

De Batman: Arkham Knight Season Pass bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin en biedt regelmatig nieuwe content gedurende zes maanden, met nieuwe verhaalmissies, meer Super-Schurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve character skins en nieuwe race tracks waar je op kunt rijden.

Blijf op de hoogte van alle niews rondom de Batman: Arkham Knight Season Pass content die in augustus uitkomt, waaronder:
•    1989 Movie Batmobile Pack:  Vecht je een weg door de straten van Gotham City met deze pack, die onder meer een Batman skin en Batmobile uit de 1989 Batman film bevat, alsmede twee tracks die geïnspireerd zijn op de sequel van de film.
•    De Bat-family Skins Pack:  In deze pack zitten zes character skins gebaseerd op de alternatieve tijdlijnen  – 1990 Catwoman, een jaar later Robin, Arkham Origins Batman, Iconische grijs & zwart & Black Batman, 1970 Batman en de Originele Arkham Nightwing.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en is nu beschikbaar voor PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One, het alles in één games en entertainment systeem van Microsoft. De PC versie zal in de komende weken beschikbaar zijn.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x